dreambox cihazı televizyonun altında recever bölümünde idi ama baz kanallar üzerinde küçük küçük karecikler şeffaflaşan kısımlar bazı kanallarında çok az bölümü gösteriyor bu arada sestede kesilmeler oluyor bende kabloda diye yerinden çıkardım televizyonun etrafında gezdirirken kanalaların bazılarının tamamen düzeldiği bazı kanallarında görüntüsünün çok az düzeldiğini gördüm. Belliki dreambox tvden etkileniyor. Bu paraziti önlemek için ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkür ederim .
bazı tp lerde bende de benzeri problemler oluyor, özellikle bazı zaman dilimlerinde (örneğin çok güneşli havalarda gündüz saatlerinde) ama diğer yayınlarda bir problem olmuyor, yani tahminim sinyal seviyesi ile ilgili bir problem sanırım
arkadaşım ilk önce kullanmış oldugu skart kablosunu degiştir düzelmezse çanak anten ayarlarını ve çanak anten kablolarını kontrol ettir sorun düzelecektir iyi seyirler
sinyal seviyesi s90 k90 yani sinyalde problem yok fakat bu akşam sanki recever adaptöründen kaynaklanıyor gibi
ben baska imaj denedim ve yükledikten sonra fabrika ayarlarina döndüm ozaman farklilik oldu. bir dene istersen