Arkadaşlar ücretli yabancı CCcam server kullanıyorum.Daha evvel sorunsuz izliyordum.Fakat son zamanlarda server aktif göründüğü halde yayın alamıyorum.Bunun sebebi ne olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim...
CCcam info dan bakarmısınız sever kısmından.Server uptime sıfırlanıyormu? Birde her ihtimale karşın yeni imaj atıp deneyin olmazsa. Yine olmazsa servercınıza bir danışın.Csp falan kullanıyorsa ondan olabilir.
Csp servercıların kullandığı bir sistem local kartı nline olarak dağıtmak için. Ama öncelikle bir imaj yükleyip deneyin.Yine olmazsa sizden kaynaklı bir sorun değil.
Son olarak birşey sormak isterim.Server bilgilerini CCcam.cfg ye yazdım.Başka bir yere daha eklemek gerekirmi? Şuanda kullandığım image Gemini 4.70 CCcam için tavsiye edeceğiniz başka bir image varmı.Hayırlı Geceler...tşk.ler
CCcam.cfg ye yazmanız yeterli.4.70 den daha yüksek bir gemini imaj yok zaten.Güzel bir gemini 4.70 cccam.2.2.1 li backup işinizi görür.
Buyur Kardeşim 4.70 Gemini İmaj Bu Konuyu Takip Et:Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
var/etc içine attığınız cccam.cfg değerini change atributes değerini 755 olarak değiştirip kaydettiniz mi ?
Arkadaşım eğer kart geldiği halde kanallarınız açmıyorsa server aldığınız arkadaş ile iletişimiminiz varsa rica edin bir reset atsın yayınlarınızın normale döndüğünü göreceksiniz.Cihaz verdiğimiz bazı kullanıcı arkadaşlar çok nadiren de olsa bu tür sıkıntılarını dile getiriyorlar.Ve reset atılarak bu sorun hallediliyor.
Arkadaşım sen kumandadan mavi tuşa basarken en üstte CCcam 2.2.1 mi yazıyor yoksa başka bişeymi onu bi kontrol edip yazarmısın ?