İlk önce super web camı indirin ve masaüstünüze çıkarın.(Link aşağıda) Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sonra programı kurun. Kurulum işlemi bittikten sonra programı açın. Sonra video source bölümünden deskop u seçin. Sonra programı simge durumuna küçültün. Şimdi ise sıra geldi dreamboxtan görüntüyü pc ye aktarmaya bunun için DreamStream E1i kullanacağız. Programın linki altta. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Program indikten sonra programı kurun ve programı açın. Ve ayarlara dreambox unuzun ip ve şifresini girin. Kaydedip o pencereyi kapatın. MSN İLE GÖRÜNTÜYÜ AKTARMA Kime görüntüyü aktarmak istiyorsanız penceresini açın ve resminizin yanında bulunan kamera resmine basın. (cam programının açık olduğundan emin olun. Konuşma penceresini küçültün ve dreamstreamı tam ekran yapın. Arkadaşınız da dreambox keyfine varsın JUSTİN TV DEN YAYIN YAPMA Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! adresine girin ve üste create account yeni bir hesap oluşturun. Hesabınıza giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki broadcast a basın. sonra start broadcata basıp yayına başlayın.:thumb_up: alıntıdır
teşekkürler.peki bu işlemi dm 500 klon makinada yapabiliyormuyuz.hangi gemininin yüklü olması gerekiyor.bu konularda yardımcı olursan çok sevinirim.bunları soruyorum çünkü forumlarda söylenen çoğu şeyleri klon makina olmasından kaynaklanan sebeplerle yapamadığımı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler......
çalışmasına çalışıyorda.. ülkemiz internetinde bu pek mümkün değil.. upload hızınızın çok yüksek olması gerekiyor
bir daha alıntı yaparken resimlerle vs oynama! ya tam alıntı yap aynı şekilde, yada alma bide kaynak belirt Emeğe Saygı
ben şu dream stream prosunu b, türlü yapamadım görüntü gelmiyor bide şu öneride bulunayım eğer upload ve download hızıınız yüksek deilse hiç bu işe girişmeyin sonra bol bol küfür yersiniz ben hiç yayın yapmadım ama izlemişliğim var ve yayıncı bir süre sonra mecburen kapatıyordu