dreambox aldım ve free server ayarı yapmak istiyorum free server adres ve bilgileriniz aldım ama halledemedim cccam.cfg dosyasını nasıl düzenlerim c satırını ekle diyorsunuz ama mesela örnek bilgileri verinaldıgım bilgilerde caid falan yazıyor bunlar ne nasıl eklenecek config dosyasında bissürü bieşeyler var içinde 1 kereliğe mahsus tam anlatın lütfen sonra ben ve benim gibi yeniler günlerce ugraşmıs oluyor. hem ögreneyimki bende paylaşayım
C: serveradresi port numarası kullanıcı adı şifre bu şekilde sıra ile aralarda bir boşluk bırakıp yaz ve cccam.cfg'ye yapıştır. Cccam.cfg'yi dreambox control center programı ile var/etc klasörünün altında bulabilirsin. Dilersen cihazın içinde yapıştır ve kaydet dilersen harddiskine kopyala bir metin editörü ile (word gibi) editleyip satırı ekle kaydet ve yine var/etc klasörü altına gönder. Hepsi bu kadar. Bu arada açtığın konu sayısı rakamla 1 yazıyla bir. Free server bilgilerini aldığına eminsen mesele yok ama almadığını forumun free server bölümünde bulduğun bir şeyleri o bilgiler sandığını düşünüyorum. 15 konu açmalısın ve adam gibi konular olmalı... Forumu kirleten saçma sapan konular açanlar gördük hepsinin sonu banlenmek oldu.