dreambox 500s klon alirken cok dikkatli olamalisniz 1 kalite 2 kalite diye gitmektedir bu bilgiyi paylaşmak geregi gordum cunku piyasa okadar cok varki bilmenizde fayda var diye duşundum ve alirken muhakk belli yerlerden alin ve garanti suresı uzun olsun Dreambox uydu alıcısı linux tabanlı olup ethernet girişlidir. Bu özellikleri sayesinde internet bağlantısı üzerinden server (Paylaşım) yayınlarından yararlanabilirsiniz. Alacağınız server hizmeti ile kanallardan şifre tabirini kaldırabilirsiniz. Mühendislerimizin Tavsiyesi Dreambox 500 S dir. Dreambox hızlı kanal değişim ve kaliteli görüntü çıkışı sayesinde muhteşem bir televizyon zevki sunmaktadır. İşlemci 250 MHz IBM PowerPC Processor (350 Mips) İşletim Sistemi Linux Kart Okuyucu 1x Smart Kart Okuyucu Yayın Formatı MPEG-2 Full DVB İletişim 100 MBit full duplex Ethernet Arabirimi Ekran 2 adet LED gösterge COM Port RS-232/V.24 Arabirimi Özellikleri Sınırsız TV/Radyo Kanal Listesi oluşturabilme 1 sn altında kanal değişim hızı (FTA kanallarda) Full otomatik servis tarama (Network Tarama) Doğrudan Paket Liste desteği EPG (Electronic Program Guide) DiSEqC Motor yada DiSEqC Switch desteği Ara yüz desteği ile onlarca farklı dil 1 x Scart-Arabirimi (yazılım desteği ile tam kontrol) Garanti 12 Ay