Sevgılı dostlar konununda baslıgından anlayacagınız gıbı Dreambox 500S ile ilgili sorularınızı bu baslık altında sorabılırsınız selamlar saygılar
FlashFXP programı ile biss şifresi key dosyasını nasıl yüklerim ntvspor startv gibi kanalları seyredebilmek için dosya elimde mevcut resimli anlatım yapabilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler..
merhaba dostum bende drembox var server yüklü yeni aldım 1. kalite yanlız takılma sorunu yaşıyorum özellikle maçları seyrederken beni çıldırtıyor sürekli kesiliyor 5 10 dakika sonra geliyor ne yaptıysam düzeltemiyorum yapmam gereken tüm ayrıntıları söylersen sevinirim
kardeş sordum serveri yüklettiğim yere bizde bir sorun yok diyor bizde sorun olsa herkez şikayete gelir diyor senin kıllandığın serverde kimse şikayete gelmiyor diyor
dreambox 500s lerde ictimai ve idman tv yi ne zaman ve nasıl seyredeceğiz usta arkadaşlardan rica ediyorum bir cözüm bulurlarsa bizimle paylaşsınlar bilgi vereceklere şimdiden cok teşekkür ederim
tek çanakta astra hotb vede eutelsat var sinyal çok düşük degil ama astrayla hotb kadarda iyi değil tek çanak eutelsat yapmayı düşünüyorum diseqsiz giriş yapıcam direk maçlar için umurım işe yarar ama şunuda düşünüyorum türksat sinyalım çok iyi digitürk kanalları gidince d smart kanallarıda kesiliyor buna bir yorum eklersen sevinirim teşekkür ederim
arkadaşlar bebde geçen haftadan beri bakup yüklemeye ugraşıyorum ama flaş wizard programı ip baglantısı yanlış diyor kontrol ediyorum girdiim ip numarası dogru anlıyamadım olay niye ip hatası veriyor bukonuda beni aydınlatırsanız sevinirin şimdiden çok teşekürler:e010:
Eminim forumda vardır, arattım ama bulamadım.Yabancı kanallardaki filmlere alt yazıyı nasıl ekleyebiliriz???
Öncelikle internet bağlantınızda kesilmeler var mı bunu kontrol edin eğer yoksa Server desteği aldınız yere danısmanız gerekiyor . Serverdan kaynaklanan bir donma var mı ?
Arkadaşlar dream box'ı açtık ekranda show tv vardı ve onun üzerinde warning die bi yazı vardı siyah kırmızı yanıp sönüyordu bende hemen fişini çektim sonra tekrardan taktım bu sefer herhalde cihaza elektrik gitmiyor ışığı yanmıyor bu sorunla karşılaşan ya da bilen varsa bana yardım edebilir mi?