arkadaşlar merhaba 4.60 Gemini-Cccam2.11-Backup bu imajı yükledim yüklerken elektrikler gitti cihaz fabrika ayarlarına geri döndü bütün herşey sıfırlandı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ve herşey ingilizce neyapacağımı bilmiyorum cihaz dreambox500s fason
denedim buseferde flaş wizart ıp ayarları bulduğu için yükleme yapmadı neyapıcağımı tam olarak bilmiyorum furumlardan araştırıyorum ama bulamadım:asking01:
kumandadan menü tuşunabas ordan addons,download ordan locale den türkçe yazan yeri bul onu kurduktan sonra türkçeleşir.
kumandadan menü tuşunabas ordan addons,download ordan locale den türkçe yazan yeri bul onu kurduktan sonra türkçeleşir. bu dediklerinizi yaptım ama birtürlü türkçe menü gelmedi:e010:
bence önce nabilo orjinal yazılım yükle sonra max varlı back up. clonlar 4.60 kaldırmıyor diye biliyorum.
türkçe kurduktan sonra menü,setup(kurulum)system setup(sistem kurulumu)da en altdaki ekran lisanından türkçeyi okeyle.
Şenol kardeşim alttaki linke bi bak istersen belki işini görür... Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !