Merhaba arkadaşlar.Uydu cihazı alacağım.Dream 500s klon mu alayım yoksa inpax 5100 mü alayım.Hangisini önerirsiniz kalite bakımından hangisi iyidir.Hemen bozulurmu.Beni bu konuda bilgilendirirmisiniz...
Selam arkadaşım öncelikle dreambox un kloan da olsa kalite kalite değiştiğini bilmeni isterim ama iyi bir bord a sahip dreambox tan keyif ve randıman alırsın inpax 5100 de dreamden aşağı kalır bir cihaz değil oda gayet kullanışlı bir cihaz ve sonuç itibari ile her ikiside made in china karar senin :no_clue: ben inpax tan yana oy kullanırım ama hem inpax hemde dreambox kullanıcısı olarak dreamde de bir çok özellik ve destek olduğunuda söylemeden geçemeyeceğim elektronik eşya biraz şans işidir para ve tercih senin şimdiden hayırlı olsun :sunglasses2:
birebir aynısıdır dreambox ile inpax....inpaxta kalite farkı olmaz ama dreamboxta kalite farkı çok olur bende inpax almanızı tavsiye ederim....image plugin vs eklentilerin aynısını inpaxta kullanır:thumb_up:
Cevaplarınız için çok teşekkürler.Son sorum daha olacak.Bu image ne işe yarıyor.Görüntüyümü değiştiriyor.Napıyor.Bu konudada yardımcı olurmusunuz.
Arkadaşlar.2 odaya almak istiyorum.1 tane server alsam o serverın bilgilerini 2 receiverada girsem ikisindede izleyebilirmiyim çalışırmı...