Merhaba Arkadaşlar, Bugün biz de bizim oğlanın doktoruna sorduk. Çok vurucu gerçekler ortaya koydu. Biz ailecek YAPTIRMIYORUZ. (!) · Bu çok yeni bir aşı. Mikrobun laboratuar ortamında nasıl oluşturulduğu belli değil. · Normal grip aşıları bazı insanlarda ters tepebiliyor. Aşı oluyorlar, bütün yıl hasta geziyorlar. Bu aşı da aynı şeyin olmayacağı ve bir sürü kişinin domuz gribi olup ölmeyeceği ne malum? İsteyerek, bilinmeyen bir mikrobun vücuda alınmasından bahsediyoruz. · Domuz gribi olan kişilerden SADECE bağışıklık sistemi zayıf olanlar ölüyor. Dikkatinizi çekerim, normal grip de bu durumda öldürebilir. · Aşının yan etkileri listelenen ile sınırlı kalmayabilir. Yıllar sonra ne olacağı belli değil. Hepatit-B aşısı yıllar yıllar önce ilk çıktığında hemen aşı olan kişilerin 20 yıl sonra M.S. hastalığına yakalandığı tespit edilmiş. · Bu tip aşılar önce 3. Dünya ülkelerinde deneniyor. Önce halk "korkutuluyor" ve korkunca da bilinçsizce kabul ediyor. Alın size sürüsüyle kobay. Hem de kendi isteğiyle gelmiş kobay. Türkiye sağlık bakanlığı da bundan "gurur duyuyor" · Türkiye'de kaç vaka görülmüş de kaçı ölümle sonuçlanmış da bir "salgın" olacağı düşünülüyor? Sağlık bakanının "12,000'e yakın ölüm" beklemesi de, "ilk öğretimin tatil edilebilme olasılığının" açıklanması da bu korkutmanın parçaları. Çünkü arkasında çooook para var. Sonuçta ne olacak, bilinçsiz cahil halk kabul edecek ve birileri bol bol para kazanacak. Benim kişisel başka bir "takıntım" daha var. Eğer bir ülkeyi yok etmek istersen aşılama ile çok rahat yapabilirsin. Düşünün genç nesile şimdi aşılanan ama 20 yıl sonra ortaya çıkacak olan bir sağlık problemi... How convenient is that? Lütfen etrafınızdaki kişileri bilinçlendirin, bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler yapsınlar. Siz de yapın... Vitamin, mineral, İmuneks. Herkese sağlıklı ve uzun bir hayat dilerim. -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar bu konuyla ilgili doğrusunu isterseniz çok araştırmadım. tek derdim bu sene okula başlayan oğlumu koruyabilmek... ama bizim doktorumuz aşıyı kesinlikle önermiyor !!!! ancak aşağıdaki yazıyı da paylaşmakta fayda olduğunu düşünüyorum... kendinizi koruyun. sevgiler hilosh -------------------------------------------------------------------------------- ----- Forwarded Message ---- Sağlık bakanı Akdağ: Biz domuz gribi aşısını satın alma konusunda, önde gelen ülkelerdenizSağlık Bakanı Recep Akdağ, domuz gribine yönelik aşı üretecek firmalarla görüştüklerini bildirerek, ``Biz aşıyı satın alma konusunda masaya oturmuş, önde gelen ülkelerden biriyiz`` dedi. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 35-40 milyon doz domuz gribi aşısı almayı planladıklarını, aşısının ilk partisinin Ekim ayında Türkiye'ye getirileceğini söyledi. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ÖNEMLİ! OKUYUN ve HERKESİN OKUMASINI SAĞLAYIN Dünyadaki diğer ülkeler, domuz gribinin labaratuvarda biyolojik silah olarak üretildiğini ve insanlığın başına bela edildiği yazıyor. Domuz gribi aşısıda henüz geliştirilen ve içeriği açısından ölümcül tehlikeleri olan bir ürün. Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış: GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı. Baxter International' ın H1N1 aşısı. Her ikisininde henüz lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış. Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent . Amerikan'nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil. Bu aşılar yapıldıgı takdirde: - Guillain-Barre sendromu - Vaskülit - Felç - Anafilaktik şok - ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor. Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi labaratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Yukarıdaki siteden Novartis'in kendi resmi evrağında bulunan yan etkilerden bazıları: *Local injection site reactions (including pain, pain limiting limb movement, redness, swelling, warmth, ecchymosis, induration) bana bir mail geldi paylaşmak istedim