DocumentsRescue Pro 4.5 Boyut : 1.84 Mb Kullanım izni : 30 gün Dil : Türkçe Platform : Windows XP TANITIM DocumentsRescue Pro, çoklu orfullda kayip verilerinizi kurtarmaya yarayan bir uygulamadir. SmartMedia kartlarindaki, MultiMedia kartlarindaki(MMC), güvenli dijital kartlardaki(SD), parmak belleklerdeki, CD/DVD disklerdeki, IBM mikro sürücülerindeki, sabit disk sürücülerindeki, disketlerdeki verileri kurtarir. Özellikleri: Kolay kullanılabilirsinsinli sihirbaz arayüz Tüm dijital aygitlarla, kart okuyucularla çalisma Bozulan medyalardan kurtarma yapma Formatlanan medyadan kurtarma yapma Silinen, bozulan dosyalari kurtarma Yazilimin kurtarabilecegi dosya türleri; 3d Studio Max (.max) 3d Studio Max (.3ds) Microsoft Reader (.lit) Adobe PDF (.pdf) HTML Yardim dosyalari(.chm) Yardim dosyalari (.hlp) HTML Web Sayfalari (.html) MS Excel (.xls) MS PowerPoint (.ppt) MS Publisher (.pub) MS Project (.mpp) MS Word (.doc) MS Visio (.vsd) MS Works (.wps) Zengin Metin Türü(.rtf) Microsoft Write (.wri) WordPerfect (.wpc) QuattroPro (.wq1) Ürünün full sürüm fiyati 34.95 dolar. Eger Windows 98 yada Me kullaniyorsaniz uygulamai indirmek için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! tiklayin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !