DM 800 Klon (sim3) CVS-GP3 Özel Backup 29.05.2013 polta Backupta 21.05.2013 tarihli kayacan ustaya ait 4 uydulu Özel setting vardır. TÜRKSAT HOT BİRD EUTELSAT(DigiTürk) 09 Ekli ASTRA19.2 Eklentilere gerekli pluginler yüklenmiştir. . Sade bir Backup İsteyen İstedigini TS Panelden İndirebilir TS Panel 6.6 Kurulmuştur seyirTURK 3.2 Kurulmustur TURKVOD 4.2 Kurulmustur Emu olarak Cccam-2.2.1 Kuruludur Btkcam-085.Kuruludur Mgcamd 1.38 Kuruludur . NOT:backupun hemen arkasından ssl 84 dosyasını yükleyin backubun içinde mevcuttur Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
deıseq motor 1.2 da pozisyoner kurlumundan sonra arama ya geldıgınızde hıcbır işlem yapmıyor kanal aramıyor...
evet cunkı butun yazılımları denedım ayarlarda bır hata yapıyor olabılırım ama zannetmıyorum bazı yazılımlarda pozisyoner kuruluma gırdıgımde cıhaz yesıl ekrana donuyor... her uysu secımınde lnb yı değiştirecekmıyız lnb karsısındakı rakam 32 ye kadar cıkıyor ornegın...
Evet her uydu için farklı rakamlar vermeniz gerekmekte. Yeşil ekran hatası yazılım kaynaklı da olabilir donanım kaynaklıda ama sim3 cihazlarda pek rastlamadım yeşil ekrana cihazı zorlamadıkça.
Arkadaşlar yüzlerce 800 sim3 yazılımı yükledim test ettim bir çoğunda image ile skins uyumsuzluğu var bundada böyle, arayüze girin üstündekini defeult olan skins yani orjinal skins ile değiştirin açın kapatın... kendi orjinalskinse döndüğünüzde sorun çözülüyor...