Backupta kesinlik ile TimeBomp yoktur. Yine de sorumluluk yükleyene aittir.Forumumuz sorumluluk kabul etmez. Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim... Kurulumdan sonra Cccam.cfg yedeğinizi var/etc içine atmanız yeterlidir.. Skin olarak PLI_BlackMatrix_CCam_Skin yüklüdür Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Backupta CCcam-2.1.1 yüklüdür Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sarı tuş eklentilerine Drtıc 2.2 TR ,CCcam info v1.1,Total Futbol ccam ppanel,webradio statio v1.7 (internetten yabancı radyoları dinleyebilirsiniz) Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sonunda altyazı indirmeyi ekleyebildim. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Teletex türkçe olacaktır Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Backupta setting günceldir. Bu backupta çok farklı bir sitil kullandım Tek sıra yaptım kanal listesini ve kalan zamanı gösteren yüzdeyi görebileceksiniz Settingte Bulunan uydular Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Güle güle izleyin. ayrıca backup hakkında yorumlarınızı kullanıp buraya yazabilirsiniz kolay gelsin Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !