8 uydulu backup : Turksat, Hotbird, Eutelsat w3 ve Sirius, Astra, Eutelsatw2, Arabsat 2a,3a, Eurobird kanal listesi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! buket listesi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! eutelsat w3 akvaryum radyolar Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! astra skysport info çoklu servisler yeşil tuş Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 8 li diseqc switche göre uydu yapılandırma Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! addonsa bağlanmak için yeşil tuşa basılı tutuyoruz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! eklentiler sarı tuş Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! flexmenü [dreamworld menu] Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! cccam ile trt1 ,3 ve ntv yi izleme imkanı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! drtiç ile yabancı kanallardaki filmleri türkçe alt yazı izleme Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! altyazılı film indirmek için film listesi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! yükleme yaparken paraloyısifteam olarak değiştiriniz DOWNLOAD http://rapidshare.com/files/280681293/Sifteam_1.9.4_Backup_16Eyl__l2009.rar.html
backup yükledikten sonra kanal settingi yapamadım dreamboxsa internetten bağlanmak için kullanıcı adı ve şifre istiyor
teşekkürler sisteme kurdum ama ebeveyn şifresini bulamadım.stabil çalışıyor ama ebeveyn şifresini buraya yazarsanız sevinirim.