Başka bir cihaz olsa doğru düşünce ama Dreambox fiyat düşürmez alt seviye modellerde. HD alt seviye modeli de bu. 500 lira altına düşeceğini sanmıyorum. Cihazın fiyatının düşmesini beklemek bu üründe avantaj değil dezavantaj olur gibi geliyor bana. Zira kısa bir süre de klonları sarar dört yanımızı, orjinal mi alıyoruz emin olamayız. Bende de LCD yok ama önce receiver alabilirim. Zamanında bilgisayar almadan joystickini hazırlamış bir çocuktum; 7'sinde neyse 70'inde de odur misali bugün de HD receiverı HD TV'den önce almayı düşünürüm. ipoipoipoipo (tüm zam ve yasaklara inat sigara ile gülümseyip sigara zamlarını ve bar ve restaurantlarda sigara yasağını ve bunların sorumlusu adı ak kendi kara adamsıları protesto etmeden de duramayacağım. ipo )
Fiyat düşmesini beklemeyin arkadaşlar boşuna dm 800 hd çıktığındada herkes öyle diyordu ama beklenen olmadı tam tersi euro bazında fiyat sabit kaldı ama euro değeri arttı 950 tl ye alınan cihaz şuan 1100 1150 tl ye anca alınabiliyor
ürünü sadece internette gördüm, fuarda tanıtılımş, orjinal ürünlerin Euro bazında fiyatı sabit kalıyor, bence de fiyatı düşmeyecek. Clonlar çıkınca fiyat ucuzlar diye düşünüyorum.