Premıer Dıseq Motor 56 ytl Goldmaster Dıseq motor 75 ytl sizce hangisini almamı önerirsiniz? :e00: iki ürün arasında bir fark varmı? bu iki ürününde USALS desteğine sahipmi?
Genelde hepsi aynı mal çin malı.Sadece etiket vuruluyor ama goldmaster garanti veriyorsa onu alın derim ama genede siz bilirsiniz.Usals özelliği var sanırım ikisindede ama emin değilim.
ben 1 yıldır 150 lik parabol kollu motorlu çanak kullanıyorum ve kendim kurdum böyle saglam bi sistem görmedim:apploud:
ama bazi mototlar herhangi bir Receibver ile calismiyor. Benim Dreambox USALS ile olmuyor - nedense bende anlamdim... Saygilar
@öguzturk: Gemini 4.5 ile USALS Motoru kulanamiyor - cevirmiyor - neden acabi? Bir bildigin varmi? Her yardim icin tesekkürler
valla ben daha önce inpax kullanmıştım onda sorun yoktu go to özelliği vardı aynı usals gibi ayrıca şimdi dm 800 kullanıyorum usalsda hiç sorun yok azizim...
Ustalar goldmaster servısı her noktada var. Premıer servısı her yerde yok o yuzden goldmaster alın dıyorum. Bozuldu mu hemen degıstırıyorlar.Saygılar.
sayın üstat ben yere tam 90 derece yaptım boruyu.120 lik ofset next çanak.ama 57 doğu ve 5 doğu hariç alamadım.36 derece uydusu merkez yer mersin erdemli ne yapabilirim.saygılar34 paralel 36 meridyen.