Amerika'da koyu dindar dort kadin, bir yandan kahve iciyorlar, bir yandan sohbet ediyorlardi. Birinci kadin, oglundan soz acti; "benim oglum rahiptir" dedi. "Bir topluluga girdiginde onu goren herkes kendisine 'peder' der." ikinci kadin da kendi oglundan soz etti: "Benim oglum ise papazdir" dedi. "Bir topluluga girdiginde onu goren herkes kendisine, 'Aziz Peder' der." ucuncu kadin da ogluyla ovundu: "Benim oglum ise kardinaldir" dedi. "Bir topluluga girdiginde onu goren herkes kendisine 'Yuce Aziz' der." uc kadin ogullariyla ovunmelerini bitirdikten sonra, dorduncu kadini dinlemeye hazir olduklarini belirtmek icin gozlerini ona diktiler, beklemeye basladilar. Fakat dorduncu kadin konusmuyor, buyuk bir keyifle kahvesini yudumluyordu... ilk uc kadin bir agizdan sordular: "Ya senin oglun?" dediler. "Sen de soz etsene oglundan..." Dorduncu kadin, kahvesinden son yudumunu aldiktan sonra agir agir konusarak oglunu anlatmaya basladi: "Benim oglum 1.85 boyunda, dalgali siyah sacli, ela gozlu, genis omuzlu, atletik yapili, son derece iyi giyinen ve 29 yasinda olmasina karsin cok zengin bir kisidir" dedi. "Bir topluluga girdiginde onu goren tum kadinlar birbirlerinin kulaklarina egilirler ve 'Aman Tanrım Yüce İsa' derler".