Umarım beğenirsiniz - şu garibana bir sadaka be güzel ablam. - güzel ablam mi? - güzelsin tabi be abla. - kim bilir daha önce kaç kadina soylemişsindir bunu. - söyledim tabi be abla işim bu benim. - siz erkekler hepiniz aynısınız. - vercen mi para abla? - tabiii ki hayir. - bi si...tir git o zaman. Dükkanin önünü kapama. - bi ekmek parasi... allah ne muradınız varsa ve... - sus lan yalan yanlış konuşma. - ne nası yani? - dün akşam show tv'de gördüm holdingi varmiş hepinizin! - Allah rızası için. - ben satanistim. - satan senden razı olsun. - ??? Yer cebeci, otuzlu yaslarda bir deli, çok sevimli bir ifadeyle zor anlasilir bir sekilde hizla: - abi, abi Allah rızası için 100 bin lira ver, 100 bin abi 100... - al 250 bin var. - 100 bin abi, 100 bin... - yok 100 bin, sen bunu al. - ulan bi 100 bin vermedin ha ne kadar cimrisin. - kardeş annem çok rahatsız bir ekmek parasi ilaç alamad.. - daha yaratici olabilirsin.. - babam çok aptal çalısamıyor kardeş... - hımm başka. - halamın kızı çok bagsur, görsen korkarsın bi ekmek parası... - senin yok mu bir derdin? - ya kız terketti sorma kafam bozuk... şeytan diyor ki gel benim için dilen.. - evladım, Allah rızası için bir ekmek parasi... - al teyze al. - bu ne? - iki yüz bin, ekmek parasi... iki yüz değil mi ekmek - yahu evladım bu bana yetmez, 1 milyon ver bari... rejimdeyim kepekli ekmek yiyorum. - eh istersen 5 milyon veriym üstüne bi de light kazandibi yersin. - sen ver ben diet cola alırım üstüyle. - ???