Sende Hakkım var . Dil de Giz'im ; Yürekte Yaram Var Benim ! Şimdi tüm takatsizliğime inat umudumu takınıyorum sert rüzgarına karşı .İlk defa dillenemiyor Hüznü'm,İlk defa sus oluyor acılar .Göğsümü gere gere yüzleşiyorum vur-kaç yaptığın vicdanımla ! Daha önce de söylemiştim sana 'Vicdanımın Azabı Kalmadı . ' diye...Bu sefer vicdanım azabını hiç tanımadı,Çünkü bana attığın sevgisizlik çamurları arkanı dönüp giderken üstüne yapışmıştı ;Sen Görmedin !Belki farkettin,Belki bir başka tende,Bir başka nefeste farkediceksin ! Neden geldiğimizi, Neden yaşadığımızı bilmez Gidiyoruz bu dünyadan . . Bugünlerim dünlerimi yaşar, Yarınlarım ise Hayallerimi Süsler. Direnmekti Yaşamak , Savaşmaktı sevmek Ve ölmekti Aşk ... Bu denklemin bilinmeziydim 'Ben / sen ' Sen deHakkım var . Dil de Giz'im ; Yürekte Yaram Var Benim ! Seni satırlara son döküşüm,Klavyemden son hıncımı alışım seni düşünüp !Sen AŞk'tın,Aşk ölmekti ;Ben Ölmedim !Çünkü benim gibi sevene senin yakıştırdığın gibi bi son uymadı,Büyük geldi Üstüme !Sen yanlış yerden vurdun,Ben canım acıdığı için değil sen vurduğun için yaralandım . . . Boş yere günahımı aldın, Yok yere canımı acıttın , Son sözü sen söylemiştin Benim Son sözüm yok bu Aşk'a . . . Sözlerim suskunluğumdur bundan sonra O Kadar ... !!! Hiç yoktan düstüm bu hale Basima neler geldi Gerçekten sevmistim Yalnizim simdi Bir gün istersin Beni özlersin Ümidini sal git dostum Ben aska doydum (!)