Digital Desktop Stickers 1.2.83

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Digital Desktop Stickers 1.2.83
    Boyut : 672 Kb
    Kullanım izni : 15 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Evlerimizde, Ayrıca odalarimizda dolaplarimiza yada duvarlarimiza yapistirdigimiz, unutkanligimizin zararlarini blokeleyen, post it dedigimiz sari yapiskan kagit parçalari artik dijital orfullda, ekranlarimizda.

Digital Desktop Stickers, basit kullanılabilirsinsinli, güçlü bir masaüstü aracidir. Amaci, gün içerisin de bir çok seyi akilda tutmak zorunda kalan kisilere yardimci olmak olan Digital Desktop Stickers ile masaüstünüze küçük notlar ekleyebilirsinsinsin. Kolay kullanılabilirsinsinli olmasinin yaninda yardimci bir çok özelligi de içinde barindiran Digital Desktop Stickers istediginiz boyutta, istediginiz renkte arkaplanla, istediginiz renk yaziyla, istediginiz yerde notlar bulundurabilirsinsinsin.

Sisteminizin çökmesi, ani bir kapanma gibi durumlarda kaybolmayan sistemi ile bazen hayat kurtarici olan Digital Desktop Stickers kagit kalem derdinden kurtuluyorsunuz.

Editörün Notu : Aslinda böyle basit bir uygulama için not yazmaya gerek yok ama yaratici sitesindeki bir durum ilgimi çekti. An itibari ile ana sitedaki kisa tanitim bölümünde uygulamain fiyatini 14.95$ olarak belirten firma, satin alma adresindeki linkte ise sizden 11.95$ talep ediyor. Yani sitelar arasinda dolasinca 3$lik bir kazanç elde ediyorsunuz. Aslinda disaridan bakilinca komik, hatta güzel görünse de, maddi konudaki böyle bir hata açikçasi yaraticiye olan güvenim konusunda soru isaretleri olusturdu, 4/5 ile degerlendirecegim buradaki uygulamain bir puanini daha kirip 3 veriyorum.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş