Dialupass 2.43 Boyut : 40 Kb Kullanım izni : 30 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Dial-Up baglanti (çevirmeli ag baglantisi-modemle) yapmak istediginiz zaman bazi sistemlerde daha önceden girdiginiz sifre, telefon numarasi, sunucu bilgileri hatirlanmaz yani gelen numara çevirme penceresinde yazmaz. Ayrica da buradaki bilgileri isletim sisteminizde normalde bulmaniz pek mümkün degildir. Bu bilgileri görmek için buradaki basit, kullanılabilirsinsini basit, ücretsiz ufak araci kullanmanizi öneririz. Kurulum, haricen hiçbir islem yapmadan direkt çift tiklayip kullanabileceginiz buradaki araçla daha önce çevirmeli ag baglantisi olusturarak modemle baglanti sagladiginiz kullanici adi, sifresi, başka sunucu/telefon numara bilgilerini görebilirsinsin, bunlari metin dosyasi durumunda kaydedbilirsinsinsin. ÖNEMLI NOTLAR : 1-Sadece Windows 2000, Windows XP isletim sistemlerinde PCdan yönetici (administrator) yetkisi sahibi olmalisin. Yani PCi yönetici olarak açanlar buradaki uygulamala bahsedilen bilgileri görebilirsinsin. 2-Windows 95 isletim sistemlerinde telefon numarasini gösterememe sorunu vardir. 3-Bazi antivirüs uygulamalarinda buradaki araç çalistirildigi esnada uygulamain sisteminize Trojan/Virus bulastirmaya çalistigi seklinde bir uyari verebilecegi uygulamain yazari tarafindan ifade edilmistir. Fakat piyasada kalitesinden süphe edilmeyen çogu antivirüs uygulamai tarafindan buradaki uyari gerçek uyari olarak degerlendirilmemektedir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !