Denizli, Manchester United maçı öncesi taraftara mesaj gönderdi: "Böyle maçların havası farklı olur” diyen Denizli, Beşiktaşlılar'a mesaj gönderdi: 3 puan da alabiliriz, 1 puan da... Ancak bir gerçek var. Beşiktaş Avrupa'daki yoluna devam edecek. Her açıklamasıyla gündem yaratan Kartal’ın hocası, Old Trafford’daki maç öncesi 3 puan imasında bulundu: “Beşiktaş gibi bir camianın portföyünde Manchester galibiyeti olmalı” Mustafa Denizli iddialı açıklamalarını Manchester maçı öncesindeki basın toplantısında da sürdürdü. Teknik adam, “Maç iki açıdan önemli. Birincisi, Avrupa’da devam etmemize yarayacak bir sonucun Moskova’dan gelmesi. İkincisi ise şartlar ne olursa olsun, Beşiktaş gibi bir camianın portföyünde Manchester galibiyeti olmalı” dedi. Manchester’ın sahaya gençlerle çıkacak olmasının kendileri için avantaj olmadığını kaydeden Denizli, “Bildiğimiz oyuncularla oynamaları daha iyi olurdu. Kadrolarındaki gençlerin ne kadar yetenekli olduğunu biliyoruz” diye konuştu. Teknik adam, kariyeriyle ilgili olarak, “Sir unvanlı birine rakip olmak, herkes gibi benim için de önemli. Ferguson’un kendi takımı için yaptıklarını, ben de ülkem için yapmaktayım. Bir Manchester zaferinin ülke tarihinde yer alması beni mutlu eder” dedi.