Mustafa Denizli, sakatlıkları bulunan Rüştü&Hakan’a derbi öncesi gönderme yaptı RESMİ MAÇI BİLE YOK 2007’DE Beşiktaş’ta profesyonel olan Korcan, 2008’de yarım sezon kiralık gittiği TFF 2. Lig takımlarından Tepecik’te 11 maç oynadı. 3 kez milli olan 21’lik kaleci, A2 Ligi’nde (PAF) Beşiktaş formasıyla 62 maça çıktı. Ancak A takımda hiç şans bulamadı. “İki kalecimizin de şu an durumu belirsiz. Onlardan F.Bahçe maçı için fedakârlık yapmalarını bekliyorum. Aksi halde Korcan’a forma vereceğim.” BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli F.Bahçe derbisi öncesi sakatlıklardan dert yandı. Ligin en az gol yiyen takımı olan siyah-beyazlıların kalesinde yaşanan sorunlar nedeniyle bir hayli düşünceli olan tecrübeli çalıştırıcı dün yapılan idman öncesinde basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti. DENİZLİ, cumartesi günü oynanacak karşılaşma için sakatlıkları süren kaleciler Rüştü ile Hakan Arıkan’ın fedâkarlık yapmaları gerekirse yapacaklarını, aksi durumda kaleyi genç kaleci Korcan Çelikay’ın koruyacağını söyledi. F.Bahçe maçıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınan kurt hoca şu ifadeleri kullandı: “Hakan’ın sakatlığı Rüştü’ye oranla daha ciddi. Hakan’ın, bir kalecinin en önemli uzvu olan elleriyle ilgili problemleri var. Durumlarına bakacağız. ‘BATU GELİYOR’ F.BAHÇE ile oynanacak kritik maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Daha milli takımlarda olan futbolcularım var. Takıma nasıl gelecekleri çok önemli. Eğer sakatlıkları olmadan gelirlerse bizim için iyi olur. Bir aksilik olması durumunda ise sıkıntı yaşarız. Mesela Sivok milli takımdan sakat olarak döndü. Topuğunda bir sorunu var ve koşu yaparken bile zorlanıyor. Onun da son durumunu değerlendireceğiz. Delgado da takımla idmanlara başladı. Ama onun tam anlamıyla hazır olması 2 ayı bulur. Batuhan da yavaş yavaş form tutuyor. İNCE HESAPLAR DEVRE arasına hangi sırada gireceğimizi henüz hesaplamadım. Ben puan baremi üzerinden hesap yaparım, yer olarak bakmam. Kafamda da bir puan baremi var.”