"Demirören'in listesinde olmam mümkün değil"

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında lost_youth tarafından paylaşıldı.

1. lost_youth

lost_youth Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Fikret Orman, Sabah'a yaptığı özel açıklamada bütün baskılara rağmen aday olmayacağını söylerken, Yıldırım Demirören'in listesinde olmasının asla mümkün olmadığını da açıkladı.
    Önceki gün İsmail Ünal'ın Beşiktaş Belediyesi'nde gerçekleştirdiği organizasyonda ilginç bir buluşma gerçekleşmiş, Başkan Yıldırım Demirören, bir iş görüşmesi için orada bulunan Fikret Orman'a "Gel listeyi beraber yapalım. Hem ikinci başkan ol, hem icra kurulunu yönet" teklifinde bulunmuştu.

ASLA YÖNETİME GİRMEM

Fikret Orman gündemdeki konuyla ilgili olarak "Yaklaşık altı aydır başkan adayı olmam için baskı var. Ancak ben her seferinde olumsuz görüş bildirdim. Özellikle Beşiktaş'ın sorunlarına çözüm bulunması, camianın kulüp meseleleriyle ilgili duyarlı olması konusunda uyarılarda bulundum. Çıkmayı düşünen Başkan adaylarını yaptığımız görüşmelerde cesaretlendirdim.

Sayın Murat Aksu'nun aday olmasından sonra gelişen ikili seçim sürecinde, camianın bu iki adaydan yeteri kadar tatmin olmadığı şeklinde çok ciddi tepkiler aldım. Tabandan gelen bu baskılar üzerine Metin Keçeli ağabeyin de kesin kararını vermesinden sonra, bu baskıları yeniden hissettim. Yaptığımı değerlendirme sonucunda dostlarımla paylaştığım üzere kesinlikle başkan adayı olmayacağımı açıklıyorum" dedi.

ONUR KIRICI

Fikret Orman, Demirören'in, 'yönetimi birlikte kuralım, ikinci başkan ve icra kurulu başkanım ol' teklifiyle ilgili olarak da "Katiyen ne Yıldırım Demirören ne de Murat Aksu yönetiminde yer almam söz konusu değildir. Beşiktaş'ta zaten eş başkanlık sistemi yoktur. Gelinen noktada sadece bugün değil, son üçdört aydır her iki başkanın da destek ve önerileri olmuştur. Böyle bir durumda biz de gereken cevabı vermişizdir. En değer verdiğim şey ailem ve onurumdur. Bu şartlarda bu teklifi değerlendirmeyi düşünmem bile söz konusu değildir. Bu onur kırıcıdır. Tarafımdan planlanmış organize bir buluşma hiç gerçekleşmemiştir" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın gidişatına üzüldüğünü belirten Orman, "Ve bunun için zaman içerisinde fikirlerimi ifade ediyorum. Bunun ötesi yok. Bundan sonra, bundan önce olduğu gibi kazanan kim olursa olsun dışarıdan destek vereceğimi söylüyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Beşiktaş'ın CHP'li kongre üyelerinin, İsmail Ünal'ın kongre öncesi arabulucuk yapmasına tepki gösterdiği öğrenildi.

Kaynak : Sabah

2. bornova

bornova Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Fikret Orman kurnaz adam demirörenle birlikte çalışmaz iste kulübün başına geçebilecek kapatisede...

Sayfayı Paylaş