Değerli arkadaşlarım... Çok sevdiğim hayat arkadaşımı, can dostumu rabbime emanet ettim. o bizden çok sevmiş onu huzuruna aldı. ona merhamet etsin, ona şefkatiyle muamele eylesin. cennetini cemalini, efendimizin şefaatini ona lutfeylesin. yaşadığı müddetçe kimseyi kırmamağa çok önem vermiştir. daima tebessümle konuşan birisi idi, alçak gönüllü çok mütevazi idi. O bizim kanatsız meleğimizdi. Rabbim makamını cennet eylesin.
ALLAH sabırlar versin.Mekanı CENNET olsun inşaALLAH.Bu acıyı bende 1999 aralık ayında yaşadım.Ne ilginçtirki eşini tarif ederken yazdığın meziyetler Benim Rahmetlidede tıpa tıp aynıydı..ALLAH makamlarını CENNET,Kabirlerini CENNET Bahçesi eylesin...
Allah cc rahmet eylesin, makamlarını cennet, kabirlerini pürnur eylesin. demekki Cihat kardeş ortak bir kaderimiz varmış.
Amin baba ölenle ölünmüyor hayat bir şekilde devam ediyor yaşam böyle bir şey'' abi allah size ve evlatlarınıza uzun ömürler versin .
İçinizdeki hüzün inşallah şeffatle sonuçlansın. Rabbim sabrınızı daim etsin. Dualar sizlerle ve eşinizle olsun inşallah!
Allah cc hepinizden ve hepimizden razı olsun. biz inanan insanlarız,"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun" Allahtan geldik ve ona döndüreleceğiz. Bundan kaçış yok dostlarım.
Başınız sağ olsun. Dualarımız Allahtan merhumenin tüm günahlarını affederek cennetinde en güzel yeri hediye etmesidir.