Daum'dan Özer sürprizi!..

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Daum, Özer Hurmacı sürprizine hazırlanıyor.

Daha önce Aurelio ve Anelka'yı çok yönlü oynatmayı başaran, Tuncay Şanlı'dan çok iyi bir sol kanat oyuncusu yaratan Alman hocanın, şimdi de Özer Hurmacı'yı değişik mevkilerde görevlendirerek, podyuma çıkarmaya hazırlanıyor.

Son taktik çalışmalarda Özer'i sağ bek olarak deneyen Daum'un, bu futbolcuyu aslında sol açıkta düşündüğüa ifade edildi. Steau Bükreş maçında 70 dakika oyunda kalan ve performansıyla göz dolduran genç futbolcuyu tüm takım arkadaşlarının da çok beğendiği belirtildi.

Teknik direktör Daum'un futbolcularla yaptığı konuşmalarda, kaptan Alex'in de Özer Hurmacı'yı çok övdüğü ve "Birlikte oynarsak daha verimli olur, çok yetenekli ve bu takımda geleceğin yıldızı olacak" dediği öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından Daum'un Özer Hurmacı'yı özellikle UEFA ve Türkiye Kupası maçlarında takıma motive edeceği, ancak hangi mevkide oynatacağı konusunda henüz kesin karar vermediği ifade edildi.

Bu arada Özer Hurmacı bugün kulübün internet sitesinden bir açıklama yaparak, teknik direktör Daum'dan resmen forma istedi.

Genç futbolcu "Kısa vadede bakacak olursak yavaş yavaş artık maç oynamam gerektiğini düşünüyorum. Kondisyonumu almam gerektiğini düşünüyorum. Steaua Bükreş maçında 70 dakika oynadım. Bu benim açımdan iyi oldu. Uzun vadeli düşünürsek de zaten Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada bu takıma uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Onun içinde her zaman iyi olmak istiyorum. Daha çok çalışmak gerektiğini biliyorum" diye konuştu.

Öte yandan Sarı Lacivertlilerde Kayserispor maçının hazırlıkları da sürerken, Daum'un derbi maçının onbirini cezalı Bilica dışında bozmayı düşünmediği öğrenildi. Bilica'nın yerine Bekir'e hazır ol talimatı veren Alman Hoca'nın, Önder Turacı'nın sakatlığından dolayı böyle bir karar aldığı belirlendi.

(LigTV)

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Bence bu özer çok iyi futbolcu olcak daum takımda yer wermeli diger gelen geçler gibi olmamalı

Sayfayı Paylaş