Daum: Hayal Edemezdik

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Teknik Direktör Daum, müthiş bir performans ortaya koyduklarını söyledi, “Bu skoru maçtan önce hayal bile edemezdik, ancak izlediğimiz takım gerçek Fenerbahçe’ydi. Başkan için çok seviniyorum. Umarım son maçta başarılı olur şampiyonluğu getiririz“ dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Ankaragücü’nü yenerek, şampiyonluk için son viraja girdiklerini vurguladı.
    Oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Alman hoca, “Çok zor bir maçtı ve gerçekten iyi oynadık. 3-0’lık galibiyet çok sevindirici, ama bu skoru maçtan önce hayal bile edemezdik. Sahada izlediğimiz takım gerçek Fenerbahçe’ydi. Maçtan önce birçok konuşmalar oldu. Bizi mutlu eden sporun ön plana çıkmasıdır. Başkan Aziz Yıldırım, Sportif Direktör Aykut Kocaman yanımızdaydı. Zaten takım derken Başkanımız ve Kocaman’ı da dahil ediyorum. Özellikle Başkanımız adına çok seviniyorum. Kulüp için, takım için çok çalışıyor. Umarım son maçta başarılı olur ve şampiyonluğu getiririz” diye konuştu.
    Güzel goller atarak kazandıklarını belirten sarı-lacivertli teknik adam, Fenerbahçe ile ilgili medyada yer alan yorumlara da değindi. Daum, “Medyaya büyük saygım var. Futbolda herkesin değerlendirmesi farklı olabilir. Ancak sezon sonunda şampiyon olursak, tartışması olmaz elbette” ifadelerini kullandı.

‘Stres devam ediyor’
    Trabzonspor maçı öncesi stresin devam ettiğine dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, “Sezon sonu rahatladığımızda herkes neler yaptığımızı görmüş olacak. Şimdi takımı ön plana koymamız lazım. Çünkü inanılmaz bir performans sergilediler. Son maçta da aynı performansı bekliyorum. Kupa finalinde çok kopuktuk, bu maçta ise birbirine yakın oynayan bir takım vardı sahada” dedi.

2. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    futbol oynayıp olmadı

Sayfayı Paylaş