Daum: Gitmeni istemiyorum!..

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında sevilir tarafından paylaşıldı.

1. sevilir

sevilir Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ülkesine dönme hazırlığına giren R. Carlos’u ikna etmeye çalışan Alman çalıştırıcı, “Seninle hiç bir sıkıntım yok. Şampiyonluk görmeden gitmeni istemiyorum” dedi.

GEÇTİĞİMİZ sezonun ortasında kaptan Alex ile birlikte sözleşmesini uzatan ancak sezon başında ülkesine dönmek istediğini dile getirerek Fenerbahçe’nin gündeminde kendine yer açan Roberto Carlos’un durumu belirsizliğini koruyor. Yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede ayrılmak isteğine olumsuz yanıt alan ve ikna edilen yıldız futbolcu, takımdaki yabancı sayısından kaynaklanan kontenjan sorununu da yaşayınca tekrar dönüş sinyalleri vermişti. Bu gelişmelerin ardından teknik direktör Christoph Daum, Roberto Carlos’a destek vererek, “O bizim için önemli bir değer.

Hürriyet'in haberine göre, Roberto Carlos hem futbolculuğu, hem liderliği hem de örnek sporculuğu ile Türk futboluna çok şey katıyor. Eğer ayrılmak istiyorsa şampiyon olarak ayrılır” ifadesini kullanmıştı.

Karar vermeliyim

Alman hocanın bu sözlerin ardından G.Birliği maçında yine yedek olarak sahaya sürdüğü Roberto Carlos ile özel bir görüşme yaptı. Medya ile paylaştığı sözleri tekrarlayan Daum, “Seni bırakmam” dediği Roberto Carlos’a, “Şu aşamada seninle ilgili hiç bir sıkıntımız yok. Hem taraftar, hem yönetim, hem de teknik heyet olarak bizler senin varlığından mutluluk duyuyoruz. Kadromda 8 yabancı futbolcum var. Hepinizin birer alternatifi var. İki kişi kenarda kalması gerektiğinden böyle bir karar veriyorum. Doğrusunu istersen ben de bu durumdan memnun değilim. Ancak karar vermek zorundayım” ifadesini kullandı.
    Tecrübeli futbolcu da bu sözler sonrasında “Kimseyle kırgınlığım yok. Evlendikten sonra böyle bir karar aldım. Gönlümden Fenerbahçe’nin şampiyonluğu geçiyor. Kariyerimde her gittiğim takım ile kupa kaldırdım. Umarım sözleşmemi tamamlayacak ortam ve motivasyonum olur. Bunu zamana bırakalım” yorumunu yaptı.

Sayfayı Paylaş