Arkadaşlar ben d smart kartımı kendi dreambox uydu alıcımda kullanmak istiyorum paylaşım falan yapmıyorumda almıyorumda.Araştırdım baya ama net birşey bulamadım .Kartım bloke olmadan acaba nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Not:Kurallarda şifre çözmek yasak diyor ama benim amacım şifre çözmek yada illegal izlemek değil ben dsmartın o uyduruk cihazından kurtulmak istiyorum sadece.Umarım konum kapatılmaz.
Konu kalabilir ama paylaşıma girmediği sürece.Paylaşıma döndüğü an konu silinir bilginize... Sorunuza gelirsek benimde merak ettiğim bir konu işime yaramaz ama herkes gibi bende merak ediyorum umarım çözüm bulursunuz.
Yumatu MX cihazlarda çalıştırdığını iddia eden birisine rastladım bir forumda. Maalesef büyük bir handikap var. Muhtemelen cccam yenü sürümünde Sky'lar sayesinde D-Smart da çözülecek ancak yeni çıkacak Cccam'in içine time bomb benzeri bir şey yerleştirileceği söylentileri de var. Böylece klon cihaz kullanan hangi imajı kullanırsa kullansın cccam kullanırsa cihazı uçacak... Bence D-Smart'ı kendi makinasından izleyemiyorsanız Dreamboxla izlemek için klon cihazlarda bu riske girmeye değmez. İçerik olarak da D-Smart bence fos.
Digiturk cw kart her cihazda çalışır zaten.Yeni kartları kendi cihazı dışında hiçbirinde çalışmıyor. Dsmart konusuna gelince bence uğraşmayın dsmart cihazında izleyin boşa kart bloke etmekten iyidir.:thumb_up:
Yeni Irdeto2 kart işi çözüldü diye biliyorum ben. Bakire kartı alıyorsunuz dreamboxda çalıştırıyorsunuz. 1-2 tane daha ayarı var ama işin bütün esprisi kartın illaki hiç digikutuya girmemiş olması. Kart cihaz girerse eşleşiyor ve başka cihazda o zaman çalışmıyor.
O eskidendi Yani umarım :dizzy: Gelelim bulduğum ama deneme şansım olmayan çözüme. Öncelikle bu çözümle makina kart eşleşmesinde sorun olmayacak çünkü kartınız her zaman makine de takılı olacak. En azından ister irdeto olsun ister nds kartı görecek ancak bulduğum ürün de güncelleme yapamayacak; güncelleme de alabilen benzer bir ürün bulunursa sorun tamamen hallolur. Güncelleme için makineye muhtacız hala... Kartı makineden çıkaramıyorsak 1 kartı 2, 3 hatta dilersek 4 makineye aynı anda takmamızı sağlayıp mantık ilkelerini alt üst edecek bu altle aynı kart ile hem salonda, hem oturma odasında dilersek tuvalette bile aynı anda tek kartı kullanabileceğiz. (Dreambox, Linux kullanmadan ) Umarım deneme şansı olan birileri deneyip cevap yazar. İşte o umutla baktığım cihazın tercümeli linki: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Orjinal link: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! :17904B853C64: Edit: 6 makineye veren (aynı evde) Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 4 makineye veren kartın öbür linki (bu da aynı evde) Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !