Slm Arkadaslar D-Smart icin bagzi cözümler sunulmuş, yanliz birtanesini daha bulunmuş. Bu yöntem Maclarda denenmistir, Maclar esnanisinda yaklasik 15 atack gönderilmiş ama Maclar yani Kart blocke olmadan, hemde direk CCcamda, calişmış yeni bir bir D-Smart alınmış Yanliz bu Sefer D-Smart kartini direk Boxunda degil, DM 8000 ve Smargoya takılmış. CNN Türk üzerinde bekletilmiş ve KArt aktivleştirilmiş, ardindan Karti PC Servere eklenmiş, ve Update hakkı kilitlenmiş. Yanliz EMM Update den gelen Atacklar degilde ECM üzeri Kart deaktiv oluyormuş. Bu Kartlarda ECM Counter var, yani Baska bir Receiverde belirli bir ECM Sayisi yakaladimi Kartlarlar ucuyor. sadece Mac öncesi Kart cikarılmış ve geri takılmış, ECM`ler malum sifirlanmış. Ve Bütün Maclara, atak oldugu halde, sorunsuz bakılmış. Alıntıdır.... sorumluluk kabul edilmez.....
Umarim en kisa zamanda bir cözüm bulunur. Benim anlayamadigim, cogu kisi cardsharing yöntemiyle, dsmarti bizlere sunuyor. Ama biz nasil bilecegizki maci bakip bakamiyacagimiza? Ben bir test server almistim, ilk mac, süper calisti. Bütün maci seyretmistim Ama iknci macta, yaklasik 40inci dakikada kesildi ve maca bakamadim. Her serverde sorun aynimi?
arkadaşlar bahsi geçem konular yerli platformlara girmektedir konuya daha verimli olarak yaklşıp hassasiyet gösterelim lütfen... Prosatforum.com'da Yerli digital platformların yasa dışı izlenmesine yönelik key vermek veya yazı yazmak kesinlikle YASAKTIR. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !