Santander karşısında alınan 4-0'lık galibiyet Barcelona efsanesini pek tatmin etmiş gibi değil. Katalunya Takımı Teknik Direktörü Johan Cruyff, Barcelona'nın Racing Santander'i 4-0 yendiği karşılaşmadaki futbolundan hiç memnun kalmadığını, "Guardiola dönemindeki en kötü futbolu izledim" diyerek dile getirdi. Skorun kimseyi yanıltmaması gerektiğini düşünen Hollandalı futbol adamı, "Sadece Marquez'in golünü beğendim çünkü bir tek o golde hücum organizasyonu yaptılar. Iniesta'nın attığı ilk golde Racing savunmasının büyük bir hatası vardı. Henry'nin frikikten attığı golde barajın hatası vardı. Son golde de Thiago'nun vuruşunda şansı da yaver gitti" şeklinde konuştu. Sport gazetesindeki haberin devamında Cruyff'un şu sözlerine de yer verildi: "Vicento Calderon'dan mağlubiyetle döndükleri maçın aynı hataları tekrarladılar. Santander karşısında gördüğüm hataların aynısını Atletico Madrid maçında da görmüştüm. Bu da demek oluyor Barçalı oyuncular hatalarından ders almamışlar" Bu arada Barcelona, Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında bu akşam Almanya'da Stuttgart ile karşılaşacak. Goal.com Türkiye