Dünyanın en pahalı futbolcusu Ronaldo, eski takım arkadaşı Rooney'den Sir Alex Ferguson'a, rakipleri Barcelona'dan Tiger Woods'a kadar birçok konuda ilginç açıklamalar yaptı. Bir spor firmasının düzenlediği tanıtım toplantısında, dünya basınının karşısına çıkan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, eski takım arkadaşı Wayne Rooney'den, golfçü Tiger Woods'a dek her konuda sorulan sorulara ilginç yanıtlar verdi. "Rooney'le yeniden bir araya gelmek isterim" Real Madridli oyuncu ilk olarak eski takım arkadaşı Wayne Rooney'ye saygı duyduğunu belirterek, "Onun ne kadar kaliteli bir futblcu olduğunu biliyorum, o hep çok iyiydi. Yalnızca bu sezon değil. Bu mümkün müdür bilmiyorum ama Manchester'da oynayan arkadaşımla yeniden aynı takımda olmayı çok isterim. Neden olmasın ki? Her şey mümkündür," diye konuştu. "Alex Ferguson'la görüşüyorum" Ronaldo ayrıca, eski takımı Manchester United'tan birçok arkadaşıyla ve teknik direktör Sir Alex Ferguson'la düzenli olarak görüştüğünü de söyledi. Oyuncu, "Patron Ferguson'la ara sıra görüşüyorum. Ayrıca Rio Ferdinand, Patrice Evra ve Nani'yle de. İlişkimi koparmış değilim," dedi. Ronaldo, Ferguson'la ne konuştukları konusundaki sorular karşısında ise bunların özel konuşmalar olduğunu söyledi. "Premier Lig daha hızlı, La Liga daha teknik" Daha sonra La Liga'daki şampiyonluk mücadelesi konusunda konuşan yıldız, "Bir takım bir oyuncuya bağlı değildir. Real Madrid büyük bir kulüp ve en iyi oyunculara sahip. Barcelona'yla Bernabeu'da oynayacağımız maçı iple çekiyorum. Şampiyon olacağımız konusunda güvenim tam," diye konuştu. Ronaldo ayrıca İngiltere ve İspanya liglerini kıyaslayarak, Premier Lig'in daha hızlı oynandığını ve oradaki futbolcuların daha kuvvetli olduğunu, İspanya'da ise tekniğin ön planda olduğunu söyledi. Ronaldo, "İngiltere'de deplasman maçlarında ben yuhalıyorlardı ama sonra yuhaladıkları zaman benim daha büyük bir özgüven ve güçle oynadığımı anladılar," dedi. Ronaldo kimi izlemek için para verir? Ronaldo son olarak, kimi seyretmek için para ödersin diye sorulunca, bıyık altından gülümseyerek şu yanıtı verdi: "Tiger Woods." Goal.com Türkiye