Costa: "Parayı düşünsem, Galatasaray'a giderdim" Ara transfer döneminde Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Ricardo Costa, paranın kendisi için ikinci planda olduğunu belirtti. Ocak ayında Galatasaray'a transferine çok yaklaşılan Ricardo Costa, son anda Türkiye'ye gelmekten vazgeçmişti. Portekizli savunma oyuncusunun kulübü Wolfsburg ile anlaşan Galatasaray yönetimi, Costa'yı İstanbul'a gelmeye ikna edememişti. Şuanda Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lille'de kiralık olarak forma giyen Costa, AS'a yaptığı açıklamada, "Sezon sonuna kadar geleceğimle ilgili karar vermeyeceğim. Şimdiden bir karara varmak, şimdi oynadığım kulübe haksızlık olur. Lille benimle uzun süre devam etmek istiyor" dedi. Hedefinin İspanya'da futbol oynamak olduğunu belirten Portekizli oyuncu, "Şimdilik sadece Lille'in başarısına odaklandım. Ancak kariyerim için en uygununun İspanya'da oynamak olduğunu düşünüyorum. Valencia benim için ideal. İyi bir ligde ve büyük bir kulüpte oynamak istiyorum. Para benim için birinci sırada olsaydı, Galatasaray'a giderdim. Ailemin görüşleri ve gideceğim kulübün hedefleri çok önemli. BU nedenle Valencia benim için en iyisi" şeklinde konuştu. Goal.com Türkiye