Colin Kazım: "Ligue 1, Premier Lig'e göre daha teknik"

Konu, 'İngiltere Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Türkiye Milli Takım oyuncusu Colin Kazım Richards, Fransa'da oynanan futboldan memnun olduğunu ifade etti.

Türkiye Milli Takım oyuncusu Colin Kazım-Richards, Fransa Ligue 1'de gördüğü oyundan oldukça etkilenmiş.

Ocak ayında kiralık olarak Fenerbahçe'den Toulouse'a transfer olan Kazım, Ligue 1 resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Fransa'da standartların oldukça yüksek olduğunu belirten Kazım, "Teknik olarak da oldukça yüksek bir lig. Bütün oyuncular teknik özelliklere sahip. Tabii ki fiziksel olarak da zorlu mücadeleler yaşanıyor" diye konuştu.

Fransa Ligue 1'i İngiltere Premier Ligi'ne benzeten Kazım, Ligue 1'i bir adım öne koydu: "Ligue 1, İngiltere Premier Ligi'ne benziyor ama daha teknik olarak olduğunu söyleyebilirim. Toulouse'daki takım arkadaşlarım oldukça genç. Her geçen gün daha da iyiye gidiyorlar"

Toulouse'un ligdeki konumu hakkında da açıklamalar yapan Kazım, "Takım olarak hedefimiz daha yukarıda yer alabilmek. Bunu başarabilmek için her şeye sahibiz. Sadece bunu başarabileceğimize inanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Transferi hakkında da konuşan Colin Kazım, ileride bu konuyu konuşabilecekleri çok zaman olacağını söyledi: "Henüz temelli olarak buraya transfer olmak konusunda bir şey düşünmedim. Burada takıma yardımcı olabilmek için bulunuyorum. Sezon sonunda transferim hakkında konuşacağımız bolca zaman olacak"

Goal.com Türkiye

2. RizeLee53

RizeLee53 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    salla salıncak olsun kazım :)

Sayfayı Paylaş