Clone DVD Mobile 1.1.4.1 Boyut : 8.54 Mb Kullanım izni : 21 Gün Dil : Ingilizce Platform : Windows 2000/XP TANITIM CloneDVD Mobile, DVD filmlerinizi basit, hizli bir sekilde Sony PSP, Apple iPod Video, iAudio X5, Creative Labs ZEN Vision,, bunlar gibi birçok tasinabilirsinsin aygitinizin destekledigi formatlara çevirebilirsinsin, size tasinabilirsinsin aygitinizdan DVD kalitesinde film, videolar izleme imkani saglar. Tasinabilirsinsin aygitinizdan DVD izleyebilme basitligi Bu uygulama sayesinde mükemmel DVD çevirimleri yaparak tasinabilirsinsin aygitlarinizdan da DVD kalitesinde film, videolar izleyebilme imkanina sahipsin. Özellikleri: Yüksek hiz, nitelikte DVD dönüstürebilme Istediginiz DVD filmini DivX, XviD, AVI, MP4, vb. formatlarina dönüstürebilme Tasinabilirsinsin aygitinizdan da yüksek DVD izleyebilme Dönüstürdügünüz DVDlerinizi önizleyebilme Dönüstürmek istediginiz videoyu basitca seçebilme, dönüstürme islemine baslamadan önce önizleyebilme ASPI sürücüsüne ihtiyaç duymadan DVD çalismasi yapabilme DVDleri sabit diske kopyalamadan direkt olarak tasinabilirsinsin aygitiniza aktarabilme DVD filmdeki istediginiz bölümleri kesebilme Fotograflarinizi da hizli, yüksek nitelikte dönüstürebilme olanagi Mobile DVD ile yapilan günlük islem penceresini kaydedebilme Programla yepyeni tanisanlar, kullanılabilirsinsinina yepyeni baslayanlar için adim adim rehberlik edecek benzersiz bir film seridi asistani En Düsük Sistem Gereksinimleri: 1 GHZ Pentium gruburadaki CPU 256 mb hafiza Windows 2000/Xp Not: Programin full özellikli sürümünü 39 $ karsiliginda yaratici sitesinden alabilirsinsinsin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !