Çilem Haber 1.2 Boyut : 487 Kb Kullanım izni : Dil : Türkçe Platform : Windows (Tümü) TANITIM Üreticiden: Yönetim paneli fullamiyle web tabanli olup, haberlere yorum yapma özelligine sahip bir scripttir. Yorumlari düzenleme yada silebilme, site ayarlarini web üzerinden degistirebilme, editörlere resim gönderme ile haber ekleme olanagi taniyan gelismis bir haber ekleme uygulamasidir. Tasarim olarak da dikkat çekmekte olup, ayrica yükseltmeye açik kullanisli bir scripttir. Yenilikler : * Kategori bölümü eklendi. * Yönetici tarafindan editörlere duyuru, bilgilendirme bölümü eklendi. * Scriptte bulunan güvenlik açiklari giderildi. * Yönetici tarafindan editöre kendi haberi için onay yetkisi verildi. * Haber detaylari sitesina görsel açidan yorumlari Göster/Gizle butonu eklendi. * Yönetici, editör, haber sitelarina onay bekleyen yorumlar bilgisi eklendi. * Yönetici, editör sitelarina basitlik açisindan; eklenen haberlerin resimleri gösterildi. * Yönetim bölümünden editörlük basvuru bölümünün editör alimina açilip kapatilabilme fonksiyonu eklendi. * Bazi hata, eksiklikler giderildi. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !