nurcihan - efendim fazil - kadinim olmani istiyorum - olacagim varsa da olmam - sevimgül, bakar mısın bi... seninle çıkmak istiyorum ben... - şimdi çıkamam, 12:00 - 10 arası gel... -sen benden hoslaniyorsun, ben de senden. bu konuda ne yapmamiz gerekli sence? -katiliyorum fakat universite sinavina calismam lazim -selmagul senle cikakmi la -ok -eee,meraba,bi dakka gelir misin şööle.. -ok,ne var? -benimle çıkar mısın? -eee,düşünmem lazım.. bi gün sooora: -düşündün mü? -evet... -cevabın? -hayır!!!!!! -birer hamburger yeseydik beraber.. -bu bir çıkma teklifimi? -hayır ya açız ya ondan dedim.. -dooru söle bak!? -evet evet tamam öyle. -merhaba abi hurdacı muharrem bura mı beni ataturk oto sanayiden yakub usta yolladı -buyur cigerim -abi çıkma volan dişlisi var mı sende bulabilir miyiz röno icin -olma mı var tabü.. buyür.. 10 melyona olur.. -abi nası çıkma bu yenisi 12 milyon -teklif var ısrar yok begenmiysen sen biliin -iyi iyi ver bakalim # -benimle cikar misin? -nereye cikiyoz? aya mi cikiyoz? -$ey... yani ya$adiklarimizin adini koymak istemi$tim... -tamam husamettin olsun -allah belani versin! -arzucan, bak kac zamandir seninle oturup sohbet ediyoruz -evet oguzcan, cok da guzel anla$iyoruz dii mi? -ya ben diyorum ki; hani cift olsak da ciftle$sek ya? -benimle çıkar mısın? --nereye? orgazmın doruklarına mı? -hö?...haa..ha evet... --tamam olur. ama ücreti peşin alırım. ağ...a da almam. pçeteçi yan odada... -peki abla. -dilruba.. -efendim mürteza - gel serv-i revanım sadabade, onyedi çifte kürek emrine amade - hö! - ey gül-i bağ-ı eda, sana oldum müptela -?? pardon?? - elinin körü!! aşna fişne olalım işte, anlasana, seviyom ...na koyiim.. kız - benim hiç erkek arkadaşım olmadı bik bik bik erkek - o zaman ilk ben olayım - canım bak şimdi... nasıl desem. ben vaktimi artık hep senin yanında geçirmek istiyorum. yani artık birbirimize sahip olalım diyorum... anlatabildim mi ne yapmak istediğimi? - evlenmek? - hayır yani daha basit bişey... - ühüüüü.... - nolduu? - sen beni .ikmek istiyosun. - hayır hayıııır. daha duygusal.... - sevişmek mi? - hayır. yanlış anladın... yani şimdi biz neyiz söyle? - insanız - yani aramızdaki ilişki ne? - aramızda ilişki mi var? - yok yani offff. sen benim neyim oluyosun? - arkadaşınım... - hah çok güzeeel. şimdi ben diyorum ki bu arkadaşlığı daha ileri götürelim... - anladım dostum olmak istiyosun... - yeter ulaaaağn. ne anlayışsız karıymışsın be! deli ettin beni deliiiii... - ühüüüü. sen beni .S... istiyosun iştee... - benimle cikar misin? - ben alpaslanin torunuyum cikamam -selamin aleykum baci... sizinlen gonusukluk edebilirmiyuk ?? -ney ? # - merve du$undum ta$indim, benimle cikmana karar verdim. + .... - (elini masaya vurarak) sensiz dogan gune$in m... koyim merve! + ah caniiiiim.. kiyamam sana ben. alıntıdır