CetaSoft BarStok 1.0

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    CetaSoft BarStok 1.0
    Boyut : 8.95 Mb
    Kullanım izni : 15 gün
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Üreticiden : CetaSoft BarStok, bir kuyumcunun mallari için basitca barkod etiketleri yip stoklarini basitçe takip edebilecegi, satislarini izleyebilecegi bir uygulamadir.

Program, sizin pek çok ayrinti ile ugrasmaniza gerek kalmadan barkod etiketlerinizi manizi, barkod etiketli mallarinizin fiyatlarini tartim, hesaplama yapmaniza gerek kalmadan, barkod okuyucunuzu kullanarak görebilmenizi saglayacaktir.

Yazilimin Genel Özellikleri
    Altin, gümüs, pirlanta, saat, başka (inci, tas gibi) mal türlerine ait mallarinizi kodlayabilirsinsinsin.
    Barkod etiketi ma sihirbazini kullanarak, kendinizin dizayn edecegi taslaklar ile mallarinizin barkod etiketlerini basitca yabilirsinsinsin.
    Stok kodu çogaltma sistemi ile mallarinizi çok hizli bir sekilde kodlayabilirsinsin, ayni anda barkod etiketinin nmasini saglayabilirsinsinsin.
    Mallarinizi 5 ayri stok grubuna dahil ederek tasnif edebilirsinsin, stok gruplarini ana alarak raporlara alabilirsinsinsin.
    Mallarinizin resmini stok kodu tanimlamaniza ekleyebilirsinsin, stok testü, satis ekranlarinda malin resmini görebilirsinsinsin.
    Mallarinizin standart degerlerini girerek maliyet, satis fiyatlarinin otomatik olarak belirlenmesini, satis fiyatinin etiket üzerinde yer almasini saglayabilirsinsinsin.
    Barkod etiketli mallarinizin fiyatlarini tartim, hesaplama yapmaniza gerek kalmadan, barkod okuyucunuzu kullanarak görebilirsinsinsin.
    Mallarin satis islemini basitçe gerçeklestirebilirsinsinsin.
    Stok Kontrol modülü yardimi ile stoklarini, satilan mallarinizi raporlayabilirsinsinsin.

Programin lisansli sürümünü 300 YTL + %18 KDV ödeyerek satin alabilirsinsinsin.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş