Cep telefonundaki interneti PC ye paylaştırmak

Konu, 'Dreambox 500 Serisi' kısmında bluviaggiatore tarafından paylaşıldı.

1. bluviaggiatore

bluviaggiatore Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Cep telefonundaki interneti PC ye paylaştırmanın ardından da Dreambox a vermenin bir yolu var mıdır ?

Hiç deneyen oldu mu acaba ?

Teşekkürler

2. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Var tabii... Ağ ayarlarından normal ağı paylaştıracaksınız ve diğer bilgisayarlar bu bilgisayar üzerinden internete bağlanır diye ayarlayacaksınız. GPRS-3g gibi protokoller farklı ayarları vardır; pcde telefonunuzun özelliklerine uygun bağlantı kurmanız lazım. GPRS çevirmeli ağ kullanır mesela. Öte yandan yeni telefonlar çevirmeli ağa gerek duymadan bluetooth ile direk pc'yi internete sokar ayarsız ancak telefonun web sitesinden telefonla ilgili programları indirmeniz lazım.

3. bluviaggiatore

bluviaggiatore Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    N70 telefonumu modem olarak tanıttım ama PC suite programı cok ta faydalı olmadı Bluesoleit programı vasıtası ıle baglantıyı yapabıldım . Tanmlanması gereken ayarlar soyle ;

Cevrılecek Cep telefonu numarası : *99#
    APN : Vodafone Lıfe Eger Vodafone kullanıyorsanız

Baglan dedıgınızde PC ceptelefonuna bluetooth uzerınden baglanıyor . Baglantı fena degıl ancak Vodafone un baglantısını gelıstırmesı lazım 100 MB sonrası hız cok dusuyor.

Dreambox a da bu baglantıyı verdım . Aynı anda msn ve dreambox goruntulu konusma yapıldıgında dahı duraksamıyor.

Vodafone cepnet paketı 7.99 TL /Ay daha uygun paket ( Hız acısından ornegın 1 GB sonrası hız dusuyordur ) bılen varsa bılgılendırırse sevınırım .

Sayfayı Paylaş