Cem Sultan'dan Servet'e "Sen Kimsin!!"

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Galatasaray'da sular durulmuyor. Dün idmanda Servet Çetin ile Cem Sultan arasında yaşanan tartışma genç futbolcunun twitter hesabından yazdıklarıyla bambaşka bir boyuta taşındı. Cem Sultan'ın Servet Çetin hakkındaki sözleri çok konuşulacak.

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray'da sular durulmuyor. Yönetim bazında yaşanan sıkıntılar bambaşka boyutla saha içine de indi. Dün idmanda yaşanan Cem Sultan ve Servet Çetin tartışması, genç futbolcu Cem Sultan'ın bugün sosyal medya ağlarından twitter'daki hesabından yazdığı sert ve bir o kadar da çarpıcı sözlerle büyük gündem yarattı.

"Bana babam el kaldırmadı. Sen kimsin?" diyen Cem Sultan, "Seninle aynı formayı giyiyorum diye utanıyorum" ifadelerini kullandı. "Kardeşimden de küçüldün" diyen Cem Sultan, "Bak SERVET ÇETİN sert vuramamışsın demek ki suratıma hala konuşuyorum. Sana abi diyordum. Kardeşimden de küçüldün artık gözümde..." yazdı.

Bu açıklamalarından sonra Galatasaray Kulübü'nden Cem Sultan'a ceza verilmesi bekleniyor.

Twitter adresinden Servet Çetin'e salvolar gönderen Cem Sultan'ın yazdıkları şu şekilde:

- Para şöhret herşey var sende. Ben de hiçbiri yok. Ben de var olan şey de sende yok. Gücün bana yeter belki ama adamlıkta seni ayaklarım altına alır çiğnerim
    - Söyle büyük insan dev adam adamlıktan bahsetsene bana. Küçüğü vurmak küfür etmek adamlıksa ben şerefsiz ahlaksız bir insanın tekiyim.
    - İstediğiniz kadar vurun, düşürün. Ben yine kalacağım. Taşıyamadığınız o kutsal formayı en iyi şekilde taşıyacağım. Yazıklar olsun size.
    - Dünkü açıklamaların çok iyidi ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün söyleyecek daha fazla bir şey bulamıyorum.
    - Senle aynı formayı giyiyorum diye utanıyorum hatta
    - Bak SERVET ÇETİN sert vuramamışsın demek ki suratıma hala konuşuyorum. Sana abi diyordum. Kardeşimden de küçüldün artık gözümde...
    - Gerekirse futbolu bırakırım. Bana babam bile el kadırmadı bu yaşıma kadar. Sen kimsin...
    - Sağol baba beni bu şekilde yetiştirdiğin için... Hakkımı savunmak doğruyu söylemek. Doğru söyleyeni 9 köyden kovalar. Ama kimse bilmez ki onuncu köyün olduğunu...

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Servet gençlere örnek olcagına yaptıklarına bak.

Sayfayı Paylaş