cccam config ayarları acemi kullanıcılar için en pratik yol; var/etc altındaki cccam.cfg dosyasını masaüstüne taşıyoruz içini editliyoruz yani tamamen boşaltıyoruz. FlashFXP Programıyla CCcam.cfg dosyasına C: Line eklemek için; FlashFXP programını açın var / etc / CCcam.cfg dosysını sağ tıklayıp edit deyiniz . Server aldığınız servercının verdiği satırları ( C:kenan504.homeip.17500 deneme 12345 ) ekleyip File Save deyiniz tamam deyip programdan çıkınız işleminiz tamamlanmış olur.
cihaza sizin modeminkine benzer bir ip veriyorsunuz mesela modeme 10.0.0.2 olaran giriyorsanız cihazınıza 10.0.0.10 diye ip verin menu- kurulum- uzman kurulum - iletişim kurulumundan ip yi 10.0.0.10 netmask 255.255.255.0 nameserver (modeme giriş ip niz) mesela 10.0.0.2 gateway yine modeme giriş ip niz Daha sonra bir ftp programı kullanarak 10.0.0.10 (ip yi bu verdiyseniz) bu ip ve username: root şifre: dreambox olarak gireceksiniz
kumanda dan elle cline ekleyebilir miyiz?.kısmet olursa yarın yetişir.bugün netten aldım kargoya verilmiş.
valla helel olsun bir haftadır araştırıyordum hrkes anlatmış ama kafam karışti hiç kimse bu dosyanın içeriğinden bahsetmemeiş dosyaya giriyoruz içinde bir sürü ıvır zıvır nerye yapıştıracağız muamma tek kelime teşekkür yanlız emisiniz değilmi sonra iş almayalım başımıza içindekileri silipte
valla helel olsun bir haftadır araştırıyordum hrkes anlatmış ama kafam karışti hiç kimse bu dosyanın içeriğinden bahsetmemeiş dosyaya giriyoruz içinde bir sürü ıvır zıvır nerye ne yapıştıracağımız belli değil sağ olasın hepsini temizle kandininkini yapıştır süper valla