Arkadaşlar Programı Tanıyalım..BU PROGRAM; SOFTKEY AUTOROLL STATIC CW CAID PRIO PROVIDERINFO CHANNELINFO Dosyalarını Otamatikmen Günceller...Buyrun Ayrıntılı Resim Açıklaması... Altta Vereceğim Dosyada(ncsteam.sh-CCcam.sh- ve CCcam)Cihazınızda; MAVİ TUŞ-PLUSİNG(EKLENTİLER)ORDA Cccam Güncelleyici 2011 var ona girin-Kendi günceller Ve Kanal Geçişleri Uçak gibigüncelleme yaparken 5 sn bekleyin) :staffNOT::staffARKADAŞLAR SADECE FLASHFXP PROGRAMIYLA "755" Olacak Şekilde Upload Yapın Aksi Halde Çalışmaya Bilir..Sonradan Neden Çalışmadı DEMEYİN
Yada Hiç Ben Uğraşmam Diyorsan Benim İmajı Yükle Gemini 4.70 Bu Yapamadığın Da Var İçinde Kanallarıda Süper Buyur
bu dreambox ne imiş kardeşim benim vardı ama bilgisayrda olması gerek yoksa tekbaşına bu cihaz işe yaramıyor
ne program çalışıyor, nede backup yükleniyor karapençe, program hata veriyor, /var/tuxbox/plugins/cccam.sh çalıştırılamıyor(hakları kontrol et) diye hata veriyor. backup dosyanıda yükleme lodır görmüyor dreamup da görmüyor.
Usta Bendede Hata Verdi FlashFXP Programıyla Göndereceksin Ve "755" Yapacaksın Ozaman Çalışıyor Program
İMAJ 5'Cİ MESAJDA VARDIR... USTA PROGRAMI YOLLADIKTAN SONRA "755" YAPACAKSIN BUNUN GİBİresim alintidir)