Alintidir amacim sadece sizlerle paylasmak... CCcam watchdog Cccam artık ikide bir kendi kendine kapanmayacak kapansa bile bu script ile sizin yeniden başlayacak öncelikle cccam_watchdog.rar dosyamızı indiriyoruz içindeki cccam_watchdog.sh yi metin editörü ile veya not defteri ile açıyoruz 2. ve 7. satırdaki CCcam ı kendi CCcam dosyamıza göre düzenliyoruz örneğin CCcam_2.0.6 , CCcam_2.0.7 , CCcam_2.0.8 , CCcam_2.0.9 yada adı herneyse Kod: check() {if ps | grep -v grep | grep -c CCcam >/dev/nullthenecho "CCcam is OK"elseecho "Restarting CCcam"/var/bin/CCcam kaydedip var/bin klasörüne kopyalıyor ve chmod 755 yapıyoruz şimdi cccamı başlatan scripte cccam_watchdog u ekleyelim gemini için : var/script/CCcam_cam.sh yi editör ile yada not defteri ile açıyoruz Kod: /var/bin/CCcam & satırını buluyoruz ve hemen altına Kod: /var/bin/CCcam &/var/bin/cccam_watchdog.sh 5 satırını ekliyoruz 5 in anlamı her 5 dakikada bir CCcam ın çalışıp çalışmadığı kontrol edilecektir siz istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz nabilo için: /var/etc/smartcam.config i editör ile yada not defteri ile açıyoruz cccam kısmını buluyoruz ve ağagıdaki gibi değiştiriyoruz Kod: osd-name 2= CCcamemulator 2= CCcamcamd 2= daemon 2= CCcam;cccam_watchdog.sh 5kill 2= CCcamsleep 2= 4zap-sleep 2= 4 Diger image sahipleri kendi imajlarına göre değişikliği yapabilirler bildiğim kadarıyla nemesis gemini gibi ve sifteamde nabilo gibi olacak Güle güle kullanın
dosyaları gormenız ıcın bır tsk etmeyı unutmayın dıye gızlı mesaja gecıldı oyuzden cevapo yazmadan dosya ındıremıyorsunuz arkadasım
bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim benim bu donma olayını çözmem lazım yukarda yazılanlar çok karışık geldi.bunun hazır yapılmş olanı varsa ve ya bir örneği.....
Zipli olarak verilen dosyayı direkt değiştirmeden "anlatılana ve yazılana göre değiştirmeye gerek yok gibi" cihaza atsak Watchdog içinde gerekli değişiklikleri yapsak script çalışır mı?
2. ve 7. satırdaki CCcam ı kendi CCcam dosyamıza göre düzenliyoruz örneğin CCcam_2.0.6 , CCcam_2.0.7 , CCcam_2.0.8 , CCcam_2.0.9 yada adı herneyse Kod: check() {if ps | grep -v grep | grep -c CCcam >/dev/nullthenecho "CCcam is OK"elseecho "Restarting CCcam"/var/bin/CCcam kaydedip var/bin klasörüne kopyalıyor ve chmod 755 yapıyoruz ben burayı anlamadım gemini kullanıyorum yardım edebilirmisiniz ...