normalde aynı server dreamboxda bütün kanalları açıyor ss2 de irdeto 2 açmadı ve diğer yayınlarıda çok nazlı açıyor 3 defa kanal değiştirdimmi prog dvb donuyor kapatıp açmam gerekiyor ve bazen serveri çalıştırmıyor pc yi restart yapmam gerekiyor
flaycamla hiç 1 şey açamadım mümkünse bana fly ccam dosyası hazılayıverseniz ben sadece accuntu değiştirsem çok memnun olacağım saygılar accuntuda tam nasıl ve nereye yazılacağını gösterirseniz sevinirim
upload bölümüne flyccamı ekliyorum , flyccam.cfg ye server bilgileri girilecek saygılar. kaspersky virüslü gibi görüyor kullanırken antivirüsü kapat (tercih size kalmış) saygılar.
arkadaş eklediğin yeri bulamadım benim demek istediğim çalışacak şekide denenmiş tek dosyayı verirseniz içinden accuntu değiştireceğim
dosyayı bulamadım kısayolu veriyor bu dosya için flay cccam 1.0.19_2. --eger bu dosya farklı değilse elimde fly cam dosyaları var yapamadığımı belirtmiştim 02.4 ve 02.5 ile
ya arkadaş kaç gündür bu dosyaya ulaşamıyorum sen kontrol et bakalım yerinde duruyormu verdiğin adresten sadece internet kısayolu iniyor bağlandığı yerdede dosya yok mail olarak yollarsan daha iyi olacak
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! [Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ] Tıklayın verdiğim linke iner
buradan inen sadece internet adresi adrese tıkladığımda dosya yok aynı şey oluyor dosya yok ( ayrıca ben bu dosyayı başka yerden buldum) c satırı neresine yazılacak onu belirten anlatım varmı
ccam cfgyi not defteriyle aç içini sil . c: prosatforum port isim şifre bu kadar , dosya iniyor denedim saygılar. zaman zaman explorer hafızasını temizle ondan öyle gözükmüş olabilir.
Arkadaş senin kullandığın ANTİVİRUS programı dosyaları siliyo ben kaspersky kullaniyom oda aynısını yapıyo o yüzden ANTİVİRUS programını kapatman lazım indirmen için ANTİVRUS programını kapatı kullanırken de kapat
evdeki pc den başka latopla denedim kafayı yicem eset antivirüsüde kağattığım halde yine inen sadece internet exploner kısayolu ona tıkladığımda orada dosya yok gerçekten arkadaşlar bu dosyayı ordan indirip bilgisayarında gören varmı