Carlos: Keita beni geçemez

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Eski başkanlardan Ali Şen’in, derbi maçı için Keita’dan korktuğunu söylemesine cevap Roberto Carlos’tan geldi. Carlos, “Ben ne Keitalar gördüm karşımda. Ali Şen’in korkmasına hiç gerek yok. Pazar günü, değil Keita, kralı gelse benim kanattan tehlike oluşturamaz” dedi.

2. ss_barni

ss_barni Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Sonunda da doğru söylemiş olduğunu hep beraber gördük.Keita geçemeyince delirdi.Eee bu Carlos tabii, boşuna Carlos dememişler, süper profesyonel.

3. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Gercekten profesyonel adam. alexin ilk golunde de kendi profesyonelligini gosterdi zaten

4. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    acaba neden yumruk yedi ? Abdul Kader Keita nerderyse onu bacağına bağlayıp gidecekti ona ne demeli ? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

5. ss_barni

ss_barni Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    olaydan sonra carlos'a dikkat ettinizmi? adam gayet sakin olarak suyunu içiyor.rakibine kırmızıyı göstermenin mutluluğunu yaşıyor.Carlos kaçın kurası, böyle maçları çok oynamış kurt olmuş artık kurt.Halbuki keita biraz aklını kullansa bir sonraki pozisyonda carlos ya aynı hareketi tekrarlayıp kırmızıyı kendi yiyecek yada keita geçecek.Ama aradaki tecrübe farkı sonucu carlos işi burada bitiriyor ve memnuniyetle kalkıp suyunu içiyor.Sarı kartı garanti bekliyor, tekme yok, itme yok, rakibe herhangi bir saldırı yok, engelleme var.Sonuç gs 10 kişi ve sonrasındaki maçlarda keita yok.Bence buna başka yorumda yok : )

Sayfayı Paylaş