Capiche 1.0

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Capiche 1.0
    Boyut : 174 Kb
    Kullanım izni :
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Belirttiginiz alanin ekran çiktisini / resmini isletim sisteminizin pano bellegine kopyalayip, istediginiz resim uygulamaina resim olarak yapistirabileceginiz bir uygulamadir.
    Bazen ekranimizda ilginç yerlerin yada kisimlarin çiktisini alacak gerekebiliyor.
    Herkesin bildigi printscreen ile full ekranin yada alt+printscreen ile aktif pencerenin resmini almamiza uygun olamayabilirsinsin. Bu gibi durumlarda kullanabileceginiz basit, küçük, ücretsiz, kullanılabilirsinsini basit, sisteminizi yormayan bir araçtir.

Hiçbir kurulum islemi gerektirmeyen uygulama sadece çift tiklamaniz ile çalisir.

Programin Kullanimi :
    Capichei çalistirin, ekrana bir pencere gelecektir, fakat buradaki pencere komple seffaf olacaktir. Iste buradaki seffaf pencereyi ekran resmini alacak istediginiz bölgeye tasiyarak, gerekli sekilde boyutlandirin. Resim alacak istediginiz bölge, seffaf penceremizin konumu istediginiz gibi ayarladiysaniz, yapmaniz gereken sadece sag üst kösedeki pencere kapatma butonuna basmak. Pencere kapandiktan sonra belirlediginiz bölgenin resmi isletim sisteminizin pano bellegine kopyalanmis oluyor (Pano izleleyici ile görebilirsinsinsin) Bu asamadan sonra Microsoft Paint, ACDSee, Photoshop, benzeri kullandiginiz resim uygulamainizi açip sadece yapistir deyin, uygulamainizin destekledigi resim formatlarinda kaydedip istediginiz yerde kullanabilirsinsinsin.

Programi tekrar kullanmak istediginizde ekraninizin sag alt kösesindeki sistem çubugundan kullanılabilirsinsina hazir halde bekleyen Capiche tiklayarak tekrar ayni islemi yapabilirsinsinsin.

Programi kapatmak istediginizde ise yine ekranin sag alt kösesinde sistem çubugunuzda sizden emir bekleyen Capiche e sag tiklayarak “Exit” kismina tiklayip kapatabilirsinsinsin.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş