Galatasaray eski yöneticilerinden Fatih Gökşen, sarı kırmızılı yönetime ağır eleştirilerde bulundu..Galatasaray eski yöneticilerinden Fatih Gökşen Best FM’den Özkan Öztürk’e önemli açıklamalar yaptı ve sarı kırmızılı camiadaki son durumu değerlendirdi Özhan Canaydın’ın mirasına kondular "Yapılan transferler hatalı. Bunu yapan kim onlar suçludur. Disiplini bitiren kim onlar suçludur. Galatasaray ruhunu kaybettiren kim onlar suçludur. Özhan Canaydın’ın yaptığı şeyleri sahiplendiler, insanları da inandırdılar biz yaptık diye. Sonunda da fatura çıkıyor işte. Başkanın inatlarından vazgeçmesi lazım. Yaptığı her için yanlış olduğunu bir bir her geçen gün gördük. Fazla vakit kaybettirmemeliler." Kulübün başı yok "Öncelikle bu durumdan nasıl çıkılacak ona bakmak lazım. Biz büyük bir camiayız. Bu durumdan taraftarımızla, yönetimimizle birlikte çıkmamız lazım. Onun için de omuz omuza olmamız lazım. Böyle söylüyorum ama kalbim aynı şeyleri maalesef söyleyemiyor. Bakıyoruz çok önemli bir maç başkanımız tatilde. Yöneticiler tatilde, orada 2-3 yönetici kalmış. Toplantı yapmaya çalıştılar onu da doğru dürüst yapamadılar. Bari hiç toplanmayın da rezil olmayın. Önce balığın başına bakmak lazım. Tatilde olursa başkan olacağı budur." Artık bardak taştı "Hagi'ye destek vermek lazım. Taraftara kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Taraftar yıllardır her şartta takıma destek verdi. Ama herkesin bir taşma noktası var onlara da hak vermek lazım. Dün bardağın taşma noktası idi." Kulübü çok kötü duruma getirdiler "Başkan gecesinde gündüzünde takımın başında olmalıdır. Şeref tribününde oturarak başkan olunmuyor. Ben bunu 2 senedir söylüyorum. Çok kötü duruma getirdiler Galatasaray'ı. O kadar kötü duruma getirdiler ki toplamak bile marifet istiyor artık. Yönetici arkadaşlarım oturduğunuz koltuğun hakkını verin. Sonra toplaması da zaman alacak." Övündüğümüz PAF’ı bile dağıttılar "Hagi de sonunda isyan etti. Bıraktığımız Galatasaray ile alakası yok diye. Paf takımını da dağıttılar. Paf takımından birini alın desek o da yok."