Malezya'da çekildi- Baltalı adam. Yeni Zelanda'da çekildi- Kayak yapan maymun. ABD'de çekildi- Şapka bulutu. ABD'de çekildi- Bir başka atom bombasının mantar şekli. Plonya'da çekildi- Kartal bulut. İngiltere'de çekildi- Tavşan bulutu. ABD'de Teksas'ta çekildi- Tsunami dalgası gibi. İngiltere'de çekildi- Stafford üzerinde 2 rakkamı açıkca görünüyor. Avustralya'da çekildi- Havlayan köpek. İngiltere'de çekildi- Helikopter böceği gibi. İngiltere'de çekildi- Yorkshire üzerinde dinozor kafası... Namibya'da çekildi- Sossuvlei Ulusal Parkı üzerinde burgu makarna! İngiltere'de çekildi- Altı bacaklı domuz Lincolnshire bölgesinin Gainsborough kasabası üzerinde... Kanada'da çekildi- Uzay aracı Enterprise'nin bulut versiyonu. Fransa'da çekildi- Provence bölgesi üzerinde bir kaykaycı... İskoçya'de çekildi- Pembe balık gökyüzünde 'yüzüyor' Kaynak: Hürriyet
sayın leydi benim yazıma nasıl bir yazı beklerdim sizden uyardığın için teşekkürler ancak hürriyeten alıntıdır sanırım bizimde uyarmaya hakımız var yoksa önümüze ne koyarsan onumu yiyelim
benim amacım paylaşımda bulunmak.. hoşuma giden herşeyide paylaşırım.. sizin farkettiğiniz şeyi bende farkettim ve bu nedenle kaynağı özellikle belirttim.. bunun farkında olmuş olsam dahi yapabiliceğim bir şey yok.. bu nedenledir ki madem uyarmak istiyorsunuz hürriyet yazarlarını uyarabilirsiniz bayım..