seni seviyorum desem anlarmısın beni sende sewer misin? seni özlüyorum desem duyarmısın sesimi anlarmısın beni anlamazsın biliyorum..... senin için herşey çoçuk oyuncağı sana göre her şey basit seni sewiyorum demek artık senin için laçkalaşmış bi söz.... anlamazsın sen aşk nedir? sewda nedir? özlem nedir? çünkü sen hiç aşık olmadın ki... aşkı bilesin... sen sensizliği bilmezsin çünkü sen hiç sensiz olmadın ki... aşkı, oyun sanan ,küçümseyen kişi nası aşık olabilir ki soruyorum sana! soruyorum ama her zamanki gibi yine hep susuyosun! bn senin neyini sewdim bilmem ki... belki başını öne eğip, hatalı olduğunu anlayıp susman bnm için yeterli olabilir ama söle söle *HaYaL GöZlÜm* aşk için yeterlimi be ama şunu bilki bn seni ölesiye sewdim hepte sewecem ama sen bunuda anlamazsın.... *HaYaL GöZlÜm* bir kere anlamaya değmez mi aşkımız? bu kadar mı değersiz aşkımız? söle bana susma konuş.... konuş... konuşmanada mı değmez aşkımız? ama şunu bilki *HaYaL GöZlÜm* birgün sende dile geleceksin birgün sende SEWECEKSİN!!! o zmn o zmn *HaYaL GöZlÜm* susma sırası bende olacak bnde seni anlamayacağım çünkü o zmn çok geç olacak be *HaYaL GöZlÜm*