"bu ülkenin galibiyetidir"

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında maho02 tarafından paylaşıldı.

1. maho02

maho02 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ın teknik direktörü Mustafa Denizli maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Denizli’nin STAR TV’ye yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:,

-“BU ÜLKENİN GALİBİYETİDİR”-

Beşiktaş’la birlikte ülkenin galibiyetidir bu. Futbolcularımın kazanma arzusu tek çıkış yolumuzdu. Zaten maçtan önce CSKA’nın Wolfsburg’u yenmesiyle başka çaremiz kalmamıştı. Manchester’a kaybedebilirdik. Yıllardır herkes kaybediyor. Oyunun gidişatı içinde zorunlu değişiklikler yaptık. İbrahim Toraman ve Tello’nun sakatlıkları bizi bazı planlarımızdan alıkoydu. Old Trafford’dan yüzlerce takımın çıkamadığını biliyoruz. Beşiktaş buradan çıktı. Bu ülke futbolu buradan çıktı. Bu bizim gururumuzu okşuyor.

-“SAYIN BAŞBAKANIMIZ BİZİ TEBRİK ETTİ”-

İstanbul’da ibre lehimize dönecek diye düşünüyoruz. 2-1 haricinde tüm galibiyetlerimiz bizi Avrupa’da devam ettirecek. Türkiye adına güzel bir futbol gecesi oldu. Sayın Başbakanımız da aradı bizi. Önce başkanımızla görüştü, sonra ben gittim. Tebrik etti bizi. Bu Türkiye’nin sonucudur. Türkiye’yi yönetenler de bundan son derece mutluluk duymuşlardır. Biz halkımıza böyle bir gece yaşattığımız için mutluyuz.

-“BENİ KARARIMDAN DÖNDÜRECEK KİMSE YOK”-

Sezon başından bugüne kadar yaşadıklarımızı kısa bir şekilde hatırlarsak bu takım gerçekten hak etmediği ortamlarla karşılaştı. Herkese bir şey söyledik. “Bu takıma güveninizi eksiltmeyin” dedik. Bu kadar başarılı bir sezonun arkasına bir sendeleme dönemi geçmesi normaldir. Beşiktaş hep yukarı doğru yol alıyor. Bizim en büyük avantajımız bu. Beni istemediğim bir görevde dünyada devam ettirecek kimse yok. Ben sayın başkana sezon sonundaki ruh halimi anlattım. O da bana “1 hafta dinlen hocam” dedi. Daha sonra konuştuk ve anlaştık. O zamanki ruh halim oydu. Kararım değişmeseydi çok saygı duyduğum bir insan olan Demirören bile beni kararımdan döndüremezdi.

-“DEMİRÖREN BU TEZAHÜRATLARI HAK ETMİYOR”-

Demirören’e yapılan tezahüratlar içimi acıtıyor. O, bu camianın lideri. Fenerbahçe maçının son 5 dakikasında olan tezahüratı ben tepki olarak değerlendirmiyorum, söylemesi kolay olduğu için bir şarkı gibi söylüyorlar artık. Ben başkanımızın daha değişik şeyleri hak ettiğini düşünüyorum.

-“MİLLİ TAKIMIN HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ”-

Biz milli takımın her zaman hizmetindeyiz. Fahri bir görev olarak her an milli takımın yanında oluruz. Bazıları yerli, bazıları yabancı diyor ama bunu değerlendirecek iyi bir yönetim var Federasyon’un başında. Tercihe bütün ülkenin uyum göstermesi gerekiyor. Milli takımlar herkesin milli takımıdır. Orada görev yapsın, yapmasın herkesin o takıma destek olma mecburiyeti vardır.

-“BEŞİKTAŞ TARAFTARINA MESAJ VERMEM GEREKSİZ”-

Ben Beşiktaş’taki konumum ve görevimden son derece mutlu ve gururluyum. Beşiktaş taraftarına benim bir mesaj vermem son derece gereksiz. Onlar kendi mesajlarını kendileri hep yaratmıştır.

Sayfayı Paylaş