Sen mümkünsen gelme zaten foruma nick garip profil bilgileri garip mail adresi zaten garip süresiz ban!
Birader forumların senin gibi adminlere emanet olduğunu görmek beni çok duygulandırdı.. 1.si nickimden sanane benim bildiğim nick seçme özgürlüğü vardır. İstediğim nicki alabilirim bunun senin zoruna gitmesi beni düşündürdü (yarası olan gocunur atasözünden dolayı) 2.si mail adresimden sanane ben böyle bir mail adresi kullanmak istiyorum ve böyle bir mail adresini de kullanıyorum. 3.sü ne olur forumunuza alın 3 aylık ömrüm kaldı ancak siz kurtarırsınız ( 4.sü nickine hasta oldum bana satsana 5.si aktivasyonunuz takır takır çalışıyor 3. üyelik ve hala mailinizi görmek nasip olmadı 6.sı yasaklanmak bağımlılık yaptı 1 posta daha yasaklasana hacı
Uyduturk forum kuralları 7. Madde: Forumuza üye olurken ahlaksız isim seçmek,sırf üye olmak için saçma sapan isimler atıp üye olmak kesinlikle yasaktır ve ihlali durumunda üyeliğiniz süresiz kapatılır. Gördüğünüz gibi forumda farklı bir şey yok yönetimde benim gibi biri var onun için başka forumlarda aradığınızı bulabilirsiniz. Neden ısrarla üye oluyorsun o halde mail gelmiyorsa yapacak bir şey yok ozaman!
senin isminin öylesine olmadığını nerden bilcez çok mu güzel örnek. mail gelmiyorsa yapcak bişey yok diyen bi forum sahibi forumuyla ne kadar ilgilendiğini gösterir. Hala suçu başkalarında aramak yerine kendine çeki düzen verip çok daha güzel bi foruma sahip olabilirsin belki işletme gördüğümüz temel şeydir suçu kendinde aramayan yönetici.. işine gelene göre davranarak hayatta çok başarılı olursun emin ol müthiş nickli yönetici